Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding door de Oude Stad van Krakau

Verken het prachtige historische hart van Krakau

Hoogtepunten

Rondleiding door de Oude Stad van Krakau

Beleef een bijzondere en leuke rondleiding door de Oude Stad van Krakau. Met deze wandeltour zie je enkele van de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad en kom je meer te weten over de historie, cultuur en tradities van Polen en Krakau. Onder begeleiding van een vriendelijke en ervaren lokale gids maak je pas écht kennis met Krakau
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Voorbij de Sint-Adalbertkerk (Kościół Świętego Wojciecha) op de binnenplaats van Grodzka 2 (aan het begin van de straat)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Verken de fraaie Oude Stad van Krakau
  • Verdiep je op een leuke manier in de historie, cultuur en identiteit van de stad
  • Onder begeleiding van een ervaren lokale gids
  • Zie highlights zoals de Grote Markt, de Mariakerk en het Kasteel van Wawel
  • Inclusief een koffiepauze

Dit ga je beleven

Het historische centrum van Krakau geeft je een unieke kijk in de geschiedenis, cultuur en identiteit van Polen en de ontwikkeling van Krakau. Ontdek deze bijzondere stad onder begeleiding van een deskundige lokale gids en begin je bezoek aan Krakau meteen goed. Je ziet historische monumenten, prachtige gebouwen en unieke plekjes. Proef de lokale sfeer van dichtbij en ervaar Krakau.

Deze leuke rondleiding geeft je op een toegankelijke manier een goed beeld van de stad. De gids vertelt leuke verhalen en achtergrondinformatie en beantwoord graag je vragen. Je ziet niet alleen een aantal van de unieke highlights van de stad, je leert de stad ook écht goed kennen. Dankzij de goede tips van de gids weet je na deze rondleiding de beste restaurants, cafés en leuke straatjes met gemak te vinden.

Inclusief

  • Een deskundige lokale Engelstalige gids
  • Leuke achtergrondinformatie en verhalen
  • Een koffiepauze van 30 minuten
  • Kleine groepjes voor een persoonlijke ervaring

Exclusief

  • Eten en drinken
Cool Tour Company Krakow

Cool Tour Company Krakow

Sinds 2005 organiseert Marcin rondleidingen door Krakau. Gedreven door zijn passie voor de stad ontwikkelde hij verschillende thematische rondleidingen langs de highlights, verborgen plekjes en leukste wijken van de stad. Inmiddels beschikt hij over een team van deskundige gidsen en worden er naast wandeltours ook fietstours en Segway tours georganiseerd.

8,0
1 beoordeling
3 activiteiten