Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen met een Nederlandse gids

Fietstours in Lissabon

Lissabon is een heerlijke stad vol historische en bijzondere bezienswaardigheden. Met deze leuke fietstours ontdek je de highlights en verborgen parels met een gezellige gids. Je fietst op comfortabele e-bikes en geniet zo volop van je bezoek aan Lissabon!


De ideale kennismaking

Ontdek Lissabon fietstour

Deze fietstour met een leuke Nederlandse gids is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Lissabon! Je maakt kennis met de unieke highlights en bijzondere plekken van Lissabon en leert de stad meteen goed kennen. Natuurlijk krijg je ook veel tips van de gids voor de rest van je verblijf in de stad!

Bekijk & boek

Voor de sportieveling

Lissabon Bike & SUP

Voor de sportieveling die meer van Lissabon wil zien is deze combi-tour speciaal samengesteld! Je doet eerst een leuke fietstour langs verschillende highlights van de stad, om vervolgens de Taag over te steken. Je fietst naar een prachtig strandje waar je gaat suppen in een schitterende omgeving. Zo ervaar je het leven in Lissabon pas echt!

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Lissabon Privé fietstour

De leukste manier om Lissabon te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Lissabon met een deskundige privé gids. Deze groepsactiviteit is ideaal voor gezinnen, kleine groepjes, grote groepen, schoolklassen en bedrijfsuitjes!

Bekijk & boek

Verken de omgeving

Van Sintra naar Cascais fietstour

Een leuke invulling geven aan een ochtend tijdens je stedentrip Lissabon? Dan is deze fietstour een echte aanrader! Met deze heerlijke fietstour verken je met e-bikes de unieke omgevingen van Sintra en Cascais. Prachtige natuur, kastelen, dorpjes en stranden!

Bekijk & boek

Het Portugese platteland

Dagtrip met e-bike fietstour in Natuurpark Arrábida

Het Natuurpark Arrábida ligt op zo'n 40 kilometer van Lissabon en is dé perfecte plek voor een heerlijk dagje buiten de stad. Met deze dagtrip vertrek je per boot en trein uit Lissabon en ontdek je een historisch Moors kasteel, pittoreske Portugese dorpjes, schitterende natuur en geweldige uitzichten. Dankzij de uitstekende elektrische fietsen is deze dagtrip voor iedereen goed te doen.

Bekijk & boek

Proef Lissabon

Portugese Petiscos (tapas) fietstour

Portugal heeft een eigen variant op de Spaanse Tapas, de Petiscos. Deze kleine hapjes zijn de ideale manier om kennis te maken met de verrukkelijke Portugese keuken. Met deze fietstour ga je met een ervaren Engelstalige lokale gids Lissabon verkennen, terwijl je onderweg bij verschillende stops de lekkerste Petiscos gaat proeven!

Bekijk & boek