Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Vilamoura

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Vilamoura met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Vilamoura

Fietstours: Ontspannen fietsen door Vilamoura

Met een fietstour ontdek je Vilamoura op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Vilamoura. Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Fietsverhuur: Huur fietsen in Vilamoura en ontdek de Algarve

Wil je samen met je gezin, vrienden of collega's meer zien van de Algarve? Huur dan fietsen vanuit Vilamoura en ontdek de dorpjes, stranden en natuur. Je huurt eenvoudig fietsen voor 1 of meerdere dagen en kunt kiezen uit gewone fietsen, mountainbikes, e-bikes en kinderfietsen.
Ontdek alle fietsverhuur

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Vilamoura

Ontdek

Ontdek Vilamoura met échte

Geniet

Ervaar het beste van Vilamoura en geniet volop van je citytrip

Over Vilamoura

Vilamoura
Vilamoura is een heerlijke badplaats in de Algarve dat speciaal is aangelegd als vakantieoord. In 1974 werd begonnen met de bouw van het stadje, dat werd ontworpen door een rijke bankier uit Lissabon. Vooral de jachthaven, de zes verschillende golfbanen en de stranden zijn in trek bij de toeristen. Daarnaast vind je in de omgeving van Vilamoura verschillende bijzondere bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen.