Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Barcelona Privé rondleiding

Ontdek Barcelona met een ervaren Nederlandse gids!

Hoogtepunten

Barcelona Privé rondleiding

Voor een leuke kennismaking met Barcelona is deze privé rondleiding perfect! De Nederlandse gids brengt je op de hoogte van de historie, cultuur, tradities en legendes van deze boeiende stad. Uiteraard is deze privé rondleiding eenvoudig aan te passen op je wensen!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point La Rambla 63 (voor Theater Liceu), 08002, Barcelona
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Een ideale kennismaking met de stad
  • Ontdek de stad met een deskundige Nederlandse gids
  • Pas de rondleiding eenvoudig aan op je wensen!
  • Verdiep je in de historie, cultuur en sfeer van Barcelona
  • De gids geeft je de insider tips voor de leukste restaurants, cafés en wijken

Dit ga je beleven

Begin je stedentrip Barcelona meteen goed met deze privé rondleiding met Nederlandse gids, de ideale introductie op de stad! Met deze leuke privé rondleiding ga je natuurlijk de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad zien, maar de gids past de rondleiding ook graag aan op jullie wensen. De deskundige Nederlandse gids woont en werkt zelf in Barcelona en zal je dan ook enthousiast vertellen over de stad, de historie, cultuur en de bezienswaardigheden die je ontdekt. Natuurlijk krijg je ook de beste insider tips voor leuke restaurants, cafés, barretjes en andere hotspots in Barcelona. Dit maakt deze privé rondleiding ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Barcelona!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
  • Een privé rondleiding op maat met je eigen gezin, vrienden, familie of groep
Barcelona Privé rondleiding
Barcelona Privé rondleiding

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 4 beoordelingen

Wij hadden het geluk dat de privégids zich goed afstemde op ons gezelschap (vader, moeder + 18-jarige dochter) en onze wensen. Wij hebben in 2,5 uur tijd veel te horen gekregen over de geschiedenis en interessante wijken van de stad. Het was een mooie afwisseling van verhalen en handige informatie over de highlights van de prachtige stad waarin onze dochter het komende jaar gaat wonen en werken. De insidetips, do’s en don’ts waren zeer waardevol. Dit alles + de persoonlijke touch van de ervaren en symphatieke gids maakte de privétour een onvergetelijk leuke ervaring.
9,0
Geweldige, kindvriendelijke gids! Op plaatsen geweest waar we anders niet komen. Veel tips en Barcelona op een heel andere manier leren kennen. Echte aanrader!
10,0
Duidelijke uitleg, vriendelijke gids. Interessante wandeling
8,0
Leuke rondleiding gehad en veel dingen gezien en gehoord die je zonder gids noet te weten komt
8,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,7
120 beoordelingen
11 activiteiten