Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Barcelona Tapas wandeltour

Voor wie van gezellige straatjes, lekker eten en interessante verhalen houdt is deze wandeltour een echte aanrader! De lokale Nederlandse gids neemt je mee door de oude binnenstad en langs drie tapasbars waar je de lekkere Spaanse tapas gaat proeven!

De highlights

  • Verken de oude binnenstad van Barcelona
  • Proef de lekkerste tapas bij drie leuke tapasbars
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids (een echte local!)
  • De gids vertelt onderweg leuke anekdotes, verhalen en weetjes over de stad
  • Je krijgt handige tips voor de rest van je citytrip!

Dit ga je beleven

De oude binnenstad van Barcelona is een heerlijk sfeervolle plek vol verborgen straatjes en steegjes. Met deze wandeltour laat de Nederlandse gids je graag zien wat deze historische binnenstad zo speciaal maakt. Je komt op plekken waar je anders niet snel zelf zou komen. Onderweg vertelt de gids je interessante anekdotes, leuke weetjes en boeiende verhalen over de stad en de plekken waar je langsloopt.

Wat deze wandeltour extra leuk maakt zijn de drie proeverij stops die je maakt. Natuurlijk ga je de authentieke Spaanse tapas proberen, maar liefhebbers van zoetigheid kunnen ook de echte Churros con Chocolate uitproberen! Dit maakt deze wandeltour een must voor de fijnproever en iedereen die Barcelona al wandelend beter wil leren kennen. De tour duurt ongeveer 3 à 3,5 uur.

Barcelona Tapas wandeltour
Barcelona Tapas wandeltour

Beoordelingen

9,4
Geweldig

Op basis van 5 beoordelingen

Was een mooie wandeling door bekende maar ook mindere bekende plekken. Gezellige tapas plekken, en ook uitleg van verschillende lekkere hapjes en wijnen door onze gids Gerton.
9,0
Buiten de leuke tapasbarretjes, ook informatie over de binnenstad van Barcelona gekregen. Heel fijne ervaring en een mooie aanvulling van onze vakantie. Een echte aanrader (y)
10,0
Els heeft ons enthousiast rondgeleid. Probeerde in te spelen op de interesse van de groep! De tapaslocatie's wAren gevarieerd!
9,0
Super interessant & lekker eten, meer hadden wij niet nodig. Als je houd van geschiedenis en wat meer uitleg over bepaalde gebouwen rondom de stad is dit een must. Ook zeer leuk om eens een beurt en plaatsen te zien van Barcelona die je anders als gewone toerist niet zou zien. Zou het direct opnieuw doen. Groeten Jens & Joyce van België
10,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,7
103 beoordelingen
11 activiteiten

Inclusief

  • Een deskundige Nederlandse gids
  • Drie stops met in totaal 3 hapjes en 3 drankjes

Praktische informatie

Barcelona Tapas wandeltour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur, 15 minuten
Starttijd 14:30
Meeting point La Rambla 63 (voor Theater Liceu)