Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietstours met Nederlandse gids

Fietstours in Barcelona

Barcelona is een sfeervolle stad vol historische bezienswaardigheden, lekker eten, bijzondere architectuur en een bruisend uitgaansleven. Wist je dat Barcelona ook een ideale stad is om met de fiets te verkennen? Je ervaart Barcelona dan ook optimaal met één van deze leuke fietstours met een lokale Nederlandstalige gids!


De ideale kennismaking

Ontdek Barcelona fietstour

De leukste manier om Barcelona te verkennen is natuurlijk met de fiets. Met deze fietstour neemt de Nederlandse gids je mee langs alles dat Barcelona zo bijzonder maakt! Naast verschillende highlights kom je ook in sfeervolle buurten en straatjes waar je niet zo snel te voet komt. De ideale kennismaking met Barcelona!

Bekijk & boek

Proef Barcelona

Barcelona Tapas fietstour

Leer Barcelona beter leren en geniet van de heerlijke Spaanse keuken! Je fietst met de Nederlandse gids langs de hidden gems in en rondom het prachtige oude centrum en stopt onderweg om de typisch Spaanse hapjes te proeven. Ervaar de Catalaanse (eet)cultuur van dichtbij!

Bekijk & boek

Uitzichten & Parken

Barcelona Montjuïc E-bike fietstour

Geniet vanaf de Montjuïc-heuvel van het indrukwekkende uitzicht over Barcelona en de Middellandse zee. Op en rondom de heuvel vind je bijzondere bezienswaardigheden en mooie panoramische uitzichten. Met deze e-bike fietstour laat de Nederlandse gids je de mooiste plekken zien.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Barcelona Privé fietstour

Beleef Barcelona op z'n best met je eigen privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst en hebt alle mogelijkheden om de tour aan te passen op jullie eigen wensen. Aan de hand van je voorkeuren neemt de Nederlandse gids je mee langs de must-see bezienswaardigheden & hotspots!

Bekijk & boek

Het Spaanse platteland

Penedès Wijngaarden & Wijnproeverij fietstour

Op zo'n 50 kilometer van Barcelona zit je middenin de Spaanse wijnregio Penedès. Met deze unieke fietstocht ga je 's ochtends heerlijk fietsen door de wijngaarden en bezoek je een wijnmakerij, waar je natuurlijk ook heerlijk cava en wijn gaat proeven.

Bekijk & boek

Privé & e-bikes

Barcelona Privé fietstour met e-bikes

Ontdek de meest bijzondere plekken van Barcelona met een lokale Nederlandstalige privé gids. Met deze fietstour beleef je in korte tijd een uitstekende kennismaking met Barcelona. Dankzij de goede e-bikes zie je enorm veel van Barcelona en kun je volop genieten van deze heerlijke stad!

Bekijk & boek