Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Barcelona fietstour

Zie de highlights met een Nederlandse gids

Hoogtepunten

Ontdek Barcelona fietstour

Door
Orange Monkey Tours
Orange Monkey Tours
8,7
De leukste manier om kennis te maken met Barcelona! Met deze unieke fietstour laat de lokale Nederlandse gids je het échte Barcelona ervaren!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Carrer Nou de la Rambla 106, Barcelona
Duur
3 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Fiets langs verschillende hoogtepunten van Barcelona!
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Zie in korte tijd enorm veel van het bruisende Barcelona!
  • Ontdek de leukste hidden gems van de stad en ervaar de lokale sfeer
  • Verdiep je in de historie en cultuur van Barcelona
  • Je krijgt de beste insider tips van de gids, handig voor de rest van je citytrip!

Dit ga je beleven

Met deze fietstour beleef je een ideale kennismaking met deze levendige stad. Het mooie aan een fietstour is dat je een vrij groot gedeelte van de stad kan verkennen, zo wordt je amper beperkt in de mogelijkheden en krijg je in korte tijd direct dat heerlijke Barcelona gevoel. De Nederlandstalige gids, een echte local laat je graag zien wat Barcelona zo'n bijzondere stad maakt. Zo ontdek je in korte tijd een aantal bijzondere bezienswaardigheden en proef je de lokale sfeer optimaal. Wil je graag meer dan alleen de toeristische trekpleisters van de stad zien? Dan is deze fietstour ideaal!

Naast verschillende hoogtepunten van de stad kom je ook in sfeervolle buurten en straatjes waar je niet zo snel te voet komt. Zo ontdek je ook de hidden gems van de stad. De gids vertelt je bij iedere stop meer over de plek, zodat je een goed beeld krijgt van de historie en cultuur van Barcelona en haar inwoners. Natuurlijk krijg je ook de beste insider tips voor de leukste restaurantjes, café's, lokale specialiteiten shops, trendy winkelstraten en andere leuke dingen om te doen tijdens je stedentrip Barcelona!

Met deze fietstour fiets je niet standaard langs de Sagrada Família. Op verzoek kan de Sagrada Família wel opgenomen worden in de fietstour. Geef dit tijdens het boeken of vooraf aan de gids even aan.

Inclusief

  • Gebruik van goede fiets
  • Deskundige lokale Nederlandse gids
  • Kinderen t/m 6 kunnen gratis mee in een kinderzitje
  • E-bike upgrade mogelijk vanaf 12 jaar en een minimumlengte van 1,50 meter
Ontdek Barcelona fietstour
Ontdek Barcelona fietstour
Ontdek Barcelona fietstour
Ontdek Barcelona fietstour

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 46 beoordelingen

Het is een interessante fietstour waardoor je de stad op een andere manier leert ontdekken. De gids is heel bekwaam.
8,0
Het prettigst is dat de route niet per se langs alle bekende punten van Barcelona ging. Je komt op plaatsen die je niet in de boeken vindt. Bovendien is (was) de reisleider (Maarten) kundig in zijn uitleg en toelichtingen. En je hoeft je geen zorgen te maken over de wisseling van fietspaden. Dat wisselt nl. nogal eens van 'langs de kant van de weg' , naar 'het midden van de weg' naar 'het trottoir'. De fietsen zijn prima. (Ook de elektrische).
8,0
Een mooie manier om informatie te verkrijgen over de oude stad. In 3 uur veel gehoord en gezien over de geschiedenis van Barcelona. Genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen. Dat het af en toe wat druk is op de fietsroute mocht de pret niet drukken. Aanrader!
8,0
Enthousiaste en kundige begeleiding door Gerton. Nam ruim de tijd en was soepel in zijn programma. Goede fietsen, en veel gezien en ervaren van Barcelona. Zeker een aanrader!!
8,0
Orange Monkey Tours

Orange Monkey Tours

Sinds 2010 organiseert Gerton met Orange Monkey Tours Nederlandstalige fietstours en rondleidingen in Barcelona. Vol passie voor Barcelona verzorgen Gerton en zijn team van deskundige gidsen dagelijks leuke fietstours, rondleidingen en wandeltours door sfeervol Barcelona. Ook voor heerlijke tapas tours en wijnproeverijen kun je terecht bij Orange Monkey Tours.

8,7
127 beoordelingen
11 activiteiten