Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Málaga

Ontdek

Ontdek Málaga met échte

Geniet

Ervaar het beste van Málaga en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Málaga

Is dit je eerste bezoek aan Málaga? Doe dan een leuke fietstour met een Nederlandse gids. Je ontdekt alle hoogtepunten van Málaga en leert de stad meteen goed kennen. De beste lokale restaurants en tapasbarretjes weet je daarna met gemak te vinden. Geniet volop van het aangename klimaat en bezoek een van de stranden en parken in de stad. Lokale festivals en culturele evenementen zijn er ook genoeg, zo staat de hele maand oktober in het teken van Picasso. Genoeg dingen om te doen in Málaga! Dit zijn de leukste activiteiten in Málaga.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Málaga

Met een fietstour ontdek je Málaga op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Málaga. Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Málaga

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals Alcazaba? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Málaga doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Tapas tours: Proef de heerlijke tapas van Málaga

Wel Málaga bezoeken, maar niet de lekkere lokale tapas proeven? Je mist wat. Gezellige authentieke tapasbarretjes, gepassioneerde chefs en je onderdompelen in de lokale cultuur. Dat ga je beleven met deze tapas tours. En je proeft natuurlijk de lekkerste tapas!
Ontdek alle tapas tours

Culturele tours: De identiteit van Málaga

Om Málaga en de lokale bewoners goed te leren begrijpen neem je een kijkje in het cultureel erfgoed. Lokale tradities en belangrijke monumenten vertellen je meer over de identiteit van de stad. Ontdek het!
Ontdek alle culturele tours

Over Málaga

Málaga
Wanneer Málaga exact is gesticht is niet helemaal duidelijk, er zijn aanwijzingen dat het in de 11e eeuw v. Chr. is gesticht door de Feniciërs. Stadsrechten verkreeg het rond 218 v.Chr., toen de Romeinen het veroverden. Naast de ruïnes van een Romeins theater vind je in Málaga veel Moorse invloeden. Gelegen aan de Costa del Sol maakt Málaga een leuke stedentrip bestemming vol zon, zee, fraaie bezienswaardigheden zoals Alcazaba, Kasteel Gibralfaro, de Kathedraal van Málaga en de Mercado De Atarazanas.