Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Málaga Privé fietstour

Een privé fietstour in Málaga met je eigen groep!

Hoogtepunten

Málaga Privé fietstour

De leukste manier om Málaga te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Trinidad Grund 5a, 29001, Málaga
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek het beste van Málaga met een Nederlandstalige privé gids!
  • Je fietst gegarandeerd alleen met je eigen groepje of reisgezelschap
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!
  • De gids past de fietstour eenvoudig aan op jullie wensen
  • Reserveren voor minder dan 8 personen? Neem gerust contact met ons op

Dit ga je beleven

Beleef Málaga optimaal met deze fietstour met Nederlandse privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De ervaren gids neemt jullie mee langs de highlights, historische monumenten, hidden gems en hotspots van de stad. De ideale kennismaking met Málaga!

Omdat je met je eigen groepje fietst heeft de gids alle tijd om jullie te laten zien wat Málaga zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots!

Wil je reserveren voor minder dan 8 personen? Dat is mogelijk! Met minder dan 8 personen kan de privé fietstour gedaan worden met een lokale Engelstalige gids en wanneer beschikbaar met een Nederlandse gids. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inclusief

  • Uitstekende fietsen
  • Ervaren lokale Nederlandstalige privé gids
  • Helmen (verplicht voor kinderen onder de 16)
  • E-bike upgrade ter plekke mogelijk voor €15,00 per e-bike (graag aangeven tijdens het boeken)
  • Kinderzitjes, kinderfietsen en aanhangfietsen beschikbaar

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 9 beoordelingen

Wij hebben met een groep van 16 man een privé fietstour door Málaga gehad en dit was enorm leuk. Sowieso is het een mooie, niet al te grote stad. Maar dit kwam mede en met name door onze gidsen Laure en Linde die het met hun kennis en enthousiasme tot een zeer geslaagde middag voor ons maakte. Zeker een aanrader!
9,0
Met 2 kinderen ( 7 en 9) had ik de Prive- tour geboekt om zeker te zijn dat we een Nederlandstalige gids zouden hebben en we ook de rest van de groep niet zouden ophouden. We kregen Laura mee als gids en deze was echt fantastisch! Ze wist precies het goede evenwicht te vinden tussen historische weetjes op kindermaat en af en toe gewoon lekker doorfietsen ( vrij fietsen in het park of langs het strand). In 3 uur tijd hebben we het centrum, de haven, Soho en een aantal stranden bezocht. De tocht is dus ideaal om op je eerste dag te doen, dan heb je direct een goed overzicht van de stad!!
10,0
Alles stond op tijd klaar, houden rekening met wensen van klanten, leuke spontane gids. (Laura)
10,0
Laura was een spontane dame die veel uitleg gaf over alle bezienswaardigheden in Malaga. Veel gezien in 3 uur tijd.
8,0
Málaga Bike Tours

Málaga Bike Tours

In 2003 kwam Kay voor een jaar naar Málaga, maar ze werd meteen verliefd op de stad en is nooit meer weggegaan. In 2008 combineerde ze haar liefde voor Málaga met haar passie voor fietsen en Málaga Bike Tours werd geboren. Inmiddels verzorgen zij en haar team al jaren dagelijks leuke fietstours in Málaga.

8,8
59 beoordelingen
3 activiteiten