Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen en tours

Leuke dingen om te doen in Málaga

Ontdek het beste van Málaga met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Málaga, geselecteerd op kwaliteit en met gidsen en locals vol expertise en passie voor Málaga. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad op een leuke en onvergetelijke manier. Maak je keuze uit onze exclusieve selectie en geniet volop van je bezoek aan Málaga!


Maak kennis met Málaga

Ontdek Málaga fietstour

Je stedentrip Málaga begin je meteen goed met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Ontdek de highlights, historische bezienswaardigheden en lokale sfeer ontspannen met de fiets. Natuurlijk krijg je ook leuke lokale tips van de gids, ideaal voor de rest van je verblijf in Málaga.

Bekijk & boek

Ontdek de oude stad

Privé Rondleiding door het Historische Centrum

Als erkende Nederlandstalige gids neem ik jou en je gezelschap mee op een persoonlijke wandeling door het historische centrum. We gaan de Spaanse cultuur verkennen aan de hand van de belangrijkste bezienswaardigheden en ontdekken de gastronomie in de lokale overdekte markthal. Op een ontspannen tempo duiken we historisch Málaga in.

Bekijk & boek

Tapas in Málaga

Picoteo Tapas Tour in Málaga

Ga op een ontdekkingstocht door de lokale keuken en proef de lekkerste kleine hapjes en drankjes van Málaga. Met deze Tapas Tour maak je kennis met de Picoteo van Málaga. Dit zijn kleine hapjes die je de diversiteit laten zien van de Spaanse eetcultuur. Onder begeleiding van een gezellige lokale gids bezoek je verschillende authentieke eetgelegenheden en geniet je volop van het goede leven in Málaga.

Bekijk & boek

Kleurrijke wijken

Street Art Rondleiding in Málaga

Wil je meer zien van Málaga? De Street Art rondleiding is een aanrader voor wie graag eens afwijkt van de geijkte paden, maar toch ook de belangrijkste bezienswaardigheden niet wil missen. Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige privé gids verken je de verborgen straatjes van Málaga, waar je de mooiste werken en muurschilderingen ziet.

Bekijk & boek

Speurend door de stad

Málaga Treasure Hunt

Wil je de stad op een originele en bijzonder leuke manier gaan ontdekken? Met deze Treasure Hunt ontdek je alle highlights en hotspots van Málaga met alleen een GPS kompas, een Treasure Book en een tas met daarin verschillende hulpmiddelen voor je Treasure Hunt!

Bekijk & boek

Uniek in Málaga

In de voetsporen van Picasso

Ontrafel het verhaal van Picasso in Málaga en volg zijn voetsporen door de stad. Onder begeleiding van een deskundige Engelstalige gids beleef je een privé rondleiding van hoge kwaliteit. Je ontdekt bijzondere plekken gerelateerd aan Picasso en verdiept je in de invloed die Málaga had op het werk van Picasso. Een unieke rondleiding met inhoud.

Bekijk & boek