Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen en tours

Leuke dingen om te doen in Málaga

Ontdek hét hoogtepunt van je bezoek aan Málaga met onze selectie van de leukste tours & activiteiten in Málaga! Ontdek de unieke bezienswaardigheden, ervaar de lokale sfeer of fiets ontspannen door de stad met een Nederlandse gids. Kies je activiteit en boek direct eenvoudig online.


Maak kennis met Málaga

Ontdek Málaga fietstour

Je stedentrip Málaga begin je meteen goed met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Ontdek de highlights, historische bezienswaardigheden en lokale sfeer ontspannen met de fiets. Natuurlijk krijg je ook leuke lokale tips van de gids, ideaal voor de rest van je verblijf in Málaga.

Bekijk & boek

Speurend door de stad

Ontdek Málaga fietstour

Wil je de stad op een originele en bijzonder leuke manier gaan ontdekken? Met deze Treasure Hunt ontdek je alle highlights en hotspots van Málaga met alleen een GPS kompas, een Treasure Book en een tas met daarin verschillende hulpmiddelen voor je Treasure Hunt!

Bekijk & boek

Uniek in Málaga

In de voetsporen van Picasso

Ontrafel het verhaal van Picasso in Málaga en volg zijn voetsporen door de stad. Onder begeleiding van een deskundige Engelstalige gids beleef je een privé rondleiding van hoge kwaliteit. Je ontdekt bijzondere plekken gerelateerd aan Picasso en verdiept je in de invloed die Málaga had op het werk van Picasso. Een unieke rondleiding met inhoud.

Bekijk & boek

Het beste van Málaga

Compleet Málaga wandeltour

Maak kennis met alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes in Málaga met deze complete wandeltour! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Engelstalige gids leer je de stad meteen goed kennen en zie je het beste dat Málaga te bieden heeft.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Málaga Privé fietstour

De leukste manier om Málaga te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige gids (vanaf 8 personen) of Engelstalige (vanaf 2 personen) gids.

Bekijk & boek

Lokaal Málaga

Alternatief Málaga fietstour

Maak kennis met de verborgen plekjes en alternatieve kant van Málaga! Met deze fietstour ontdek je een kant van Málaga die toeristen zelden te zien krijgen. Je fietst o.a. door een mooi natuurreservaat en ziet fraaie street art. Onder begeleiding van een leuke Engelstalige gids.

Bekijk & boek