Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Sevilla fietstour

Verken de hoogtepunten van Sevilla met de fiets!

Hoogtepunten

Ontdek Sevilla fietstour

Wil je op een leuke manier kennismaken met het beste van Sevilla? Met deze fietstour ervaar je Sevilla op een ontspannen en verrassend leuke manier met de fiets. Samen met een deskundige lokale Nederlandse gids zie je de échte hoogtepunten van Sevilla, proef je de lokale sfeer en kom je meer te weten over deze bijzondere stad. Zo geniet je volop van het beste van Sevilla.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Calle Santas Patronas, 29, 41001 Sevilla
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

 • Verken de hoogtepunten van Sevilla met de fiets
 • Onder begeleiding van een ervaren (Nederlandse) gids
 • Bezoek de mooie parken en pleinen van Sevilla
 • Verken hotspots zoals de Kathedraal en Alcázar
 • Je krijgt handige tips van de gids om het echte Sevilla te ontdekken
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash, pin of creditcard

Dit ga je beleven

Het sfeervolle Sevilla is gedurende het hele jaar een uitstekende bestemming voor een heerlijke stedentrip. De leukste manier om de bezienswaardigheden van deze hoofdstad van Andalusië is verkennen is met de fiets! Fietsen in Sevilla is dé manier om in korte tijd veel van de stad te zien.

Met deze fietstour verken je onder begeleiding van een Nederlandse gids alle highlights en verborgen geheimen van Sevilla. Je fietst door sfeervolle wijken zoals de Santa Cruz-wijk en bezoekt plekken zoals het Maria Luisa park, het Alcázar paleis, de Kathedraal van Sevilla en het Plaza de España. Onderweg geeft de gids je natuurlijk de beste tips voor leuke typische Spaanse restaurants, cafés, winkels en andere hotspots. Kortom: een ideale kennismaking met Sevilla!

Inclusief

 • Gebruik van goede fietsen
 • Een deskundige Nederlandse gids
 • Kinderzitjes zijn gratis (tot 22 kg)
 • Stops met leuke achtergrondinformatie
 • Handige tips voor de rest van je citytrip
Ontdek Sevilla fietstour
Ontdek Sevilla fietstour
Ontdek Sevilla fietstour
Ontdek Sevilla fietstour

Beoordelingen

8,5
Erg goed

Op basis van 52 beoordelingen

Genoten van de heerlijke fietstocht in het mooie Sevilla onder de enthousiaste en deskundige gids Edu. Doordat we deze tocht als 2e dag gepland hadden, kregen we een goed beeld van de stad zodat we de volgende dagen zelf op pad konden.
9,0
Wij kregen de rondleiding van een Nederlandse jonge Tim. Hij deed het heel goed wist veel te vertellen. Wij vonden het een hele leuke tour en fijn dat wij uitleg kregen bij de gebouwen en over de stad en de geschiedenis. Hebben zelf daar meteen nog voor 2 dagen een fiets gehuurd was ons ook goed bevallen. Ik raad het iedereen aan als nog bedankt
10,0
Leuke tour, goede en gezellige gids en we waren zeer tevreden dat we de dag konden ruilen in verband met het slechte weer. Kortom Super!
9,0
Goed gedoseerd, vaak gestopt, goede uitleg. Gids was Eduardo, hij deed het erg goed.
9,0
Andalucia Tours & Discovery

Andalucia Tours & Discovery

Zijn liefde voor Sevilla combineren met zijn passie voor fietsen? In 2008 werd het voor Carlos werkelijkheid, toen hij Andalusia Tours & Discovery startte. Samen met Rosalie, één van de eerste gidsen van het bedrijf, ontwikkelde hij verschillende fietstours. Inmiddels vertrekken er dagelijks meerdere fietstours rondom leuke thema’s.

8,5
80 beoordelingen
7 activiteiten