Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sevilla Tapas Tour Triana

Proef traditionele tapas in de authentieke wijk Triana!

Hapjes & drankjes

Sevilla Tapas Tour Triana

Aan de overkant van de historische rivier Guadalquivir, die Sevilla scheidt, ligt de artistieke wijk Triana. Hier proef je de lekkerste traditionele tapas in authentieke tapasbars. Met deze wandeltour neemt de Nederlandstalige gids je mee op een heerlijke proeverij in deze sfeervolle wijk!
Starttijd 20:30
Meeting point Puente de Isabel II (monumento El Flamenco), 41010 Sevilla
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Leuke tapas tour door de authentieke wijk Triana
  • Proef de heerlijke traditionele tapas
  • Verken deze sfeervolle wijk met een Nederlandse gids
  • Een tour vol gezelligheid, lekker eten en drinken!
  • Ideaal voor een verrukkelijke avond in Sevilla!

Dit ga je beleven

Triana is de geboorteplaats van de Flamenco dansstijl en volgens sommigen ook van de wereldberoemde tapas. Een bezoek brengen aan deze wijk is dan ook een echte must do tijdens je bezoek aan Sevilla. Met deze tapas wandeltour ga je de lekkerste traditionele tapas in deze bijzondere wijk proeven!

Onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids ontdek je de culinaire hotspots van deze wijk en ervaar je de bijzondere geschiedenis, verhalen en legendes. Een leuke tour vol gezelligheid, lekker eten, drinken en genieten! Perfect voor foodies en culinaire liefhebbers. Tijdens deze Tapas Tour wijst de gids je ook graag bijzondere bezienswaardigheden in Sevilla aan. Zo krijg je veel tips mee van de gids, handig voor de rest van je verblijf in Sevilla.

Inclusief

  • Ervaren Nederlandse gids
  • Verschillende tapas en drankjes in diverse gelegenheden
  • Handige Sevilla informatiemap

Beoordelingen

6,8
Prima

Op basis van 5 beoordelingen

De tour is wegens omstandigheden bij de gids niet doorgegaan. Piatours heeft ons wel goed geïnformeerd.
1,0
Leuk gesprek met Matan. Aangename ervaring.aan te bevelen.
9,0
Jammer dat we niet naar 3 tapasbarren geweest zijn, maar verder was het een prima tour. De gids vertelt over Triana en laat je zowel authentieke als moderne tapas proeven.
8,0
Voor een ieder die van lekker eten houdt, niet bang is om nieuwe gerechten te proberen en alles wil weten van de Spaanse / Andalusische cultuur is hier aan het goede adres! Dit was absoluut de lekkerste tour die wij gehad hebben van een gekke, creatieve, inspirerende, wijze en grappige gids!
10,0
Pia Tours

Pia Tours

In 2012 vertrokken Angela en James op een reis zonder ‘einddatum’. Tijdens hun bezoek aan Sevilla werden ze meteen betoverd door de sfeer, de warmte, het eten en de schoonheid. Eindbestemming bereikt! Inmiddels verzorgen ze met hun team al jaren leuke rondleidingen en fietstours door Sevilla.

8,4
35 beoordelingen
5 activiteiten