Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wandelen in Sevilla

Ontdek de leukste stadswandelingen in Sevilla! Wandel door Sevilla met een Nederlandstalige gids en geniet volop van de stad!

Wandelen in Sevilla

Sevilla is een interessante stad die straalt en is absoluut een goede bestemming voor een citytrip. Niet alleen schijnt de zon hier bijna altijd, maar ook de prachtig gekleurde huizen, flamencojurken en sinaasappelbomen, geven de stad een vrolijk uiterlijk.

Centrum Sevilla

In El Centro vind je naast vele leuke winkels, de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla. Loop van de bijzondere kathedraal met de bijbehorende Giralda minaret, naar het rijk versierde koninklijk paleis (Real Alcázar) en de hypermoderne houten constructie el Metrosol Parasol.

Je kunt op eigen gelegenheid alles bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen om met een stadswandeling inclusief tapas proeverij mee te gaan. Een lokale Nederlandse gids vertelt je van alles over Sevilla, de Spaanse eetcultuur & tapas en de bezienswaardigheden in het centrum. Natuurlijk proef je onderweg ook nog eens heerlijke lokale tapas!

Wandeltours in Sevilla

Boek een leuke stadswandeling of wandeltour in Sevilla! Ontdek Sevilla met een uitstekende gids en geniet volop van je stedentrip

Santa Cruz

Aangrenzend aan het centrum ligt de oude Joodse wijk Santa Cruz. Wandel door de smalle authentieke steegjes, kleine pleintjes en kronkelstraatjes. Geniet van de vele restaurants, tapasbars en terrasjes. Bezoek ook het kleine park Jardines de Murillo, genoemd naar de Spaanse kunstschilder uit de 17de eeuw of bekijk bijzondere historische wereldkaarten in het Archivo de Indias.

El Arenal

Bij Zuid-Spanje denk je, naast flamenco, aan stierenvechten. In deze wijk vind je een van de beroemdste arena's van de stierenvechters: Plaza de Toros. El Arenal ligt tussen het centrum en de oever van de Guadalquvir. Bezoek hier ook een van de symbolen van Sevilla, de Gouden Toren (Torre del Oro).

Leuke dingen om te doen in Sevilla

Naast een stadswandeling of rondleiding zijn er nog veel andere leuke dingen om te doen in Sevilla. Zo verken je de stad op een erg leuke en ontspannen manier met de fiets, of verdiep je je in de wereld van de Flamenco met een traditionele show & introductie, onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids!