Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

De legendes van Praag wandeltour

Ga terug in de tijd en beleef de legendes van Praag!

Lokaal & uniek

De legendes van Praag wandeltour

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komt de geestenwereld tot leven. Wandel door de oude binnenstad en hoor verhalen over gruwelijke lotgevallen en geestverschijningen! Deze leuke rondleiding met Nederlandse gids laat je Praag op een wel heel sfeervolle manier ervaren.
Starttijd 18:30
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Het mysterieuze Praag in de avond
  • Hoor de mythes en legendes
  • Bezoek aan een middeleeuwse Taverne
  • Verken de mysterieuze straatjes en donkere pleinen
  • Een leuke en gezellige avond
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Praag is een oude stad vol mysterieuze straatjes, donkere pleinen en eeuwenoude gebouwen. Met deze rondleiding ga je terug in de tijd en neemt een ervaren lokale Nederlandstalige gids je mee op reis door de donkere Middeleeuwen in Praag. In de avond zie je de fraaie bezienswaardigheden in Praag op een sfeervolle en spannende manier. Zoek je unieke dingen om te doen in Praag? Kies dan voor deze rondleiding!

De Oude Stad van Praag is het ideale decor voor deze tour vol griezelige verhalen. Onder begeleiding van de uitstekende gids ontdek je de mythen & legendes en bezoek je de bijzondere plekken waar de verhalen zich hebben afgespeeld. Ook bezoek je een middeleeuwse taverne waar de verschrikkelijke beul van Praag heeft gewoond. Hier praat je natuurlijk ook gezellig na onder het genot van een drankje!

Inclusief

  • Uitstekende lokale Nederlandse gids
  • Drankje in de taverne

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 13 beoordelingen

Leuke en informatieve tour! Leuke verhalen en feitjes gehoord.
8,0
Een wandeltocht die je brengt op plekjes die je zelf niet zou ontdekken en die je leuke en aanvullende informatie geeft.
9,0
Erg leuke manier om de stad te leren kennen! Net even anders dan anders. Joska (onze gids) vertelde vol enthousiasme. Er waren verder geen andere deelnemers aan de wandeling. Alleen mijn vriend en ik, toch ging de tour door: TOP! Onze gids vertelde met veel enthousiasme, het was erg leuk!
10,0
Een mooie en bijzondere trip door het oude centrum van praag en de legendes door Josca super vertelt, kinderen hebben het ook als top geervaard.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
539 beoordelingen
14 activiteiten