Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Praag

De leukste dingen om te doen in Praag

Ervaar het beste van Praag en beleef dé highlight van je stedentrip Praag! Kies uit de leukste dingen om te doen in Praag en ontdek de stad met alleen de beste lokale Nederlandse gidsen, geselecteerd op deskundigheid en échte passie voor Praag!


Historisch Praag

Rondleiding door de Oude Stad

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.

Bekijk & boek

De ideale kennismaking

Compleet Praag fietstour

Met deze fietstour verken je het prachtige centrum van Praag. De lokale Nederlandse gids laat je de meest bijzondere bezienswaardigheden en speciale plekjes zien! Een heerlijke fietstour waarbij je Praag zo compleet mogelijk ervaart!

Bekijk & boek

Bierproeverij

Tsjechische Biertour

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids bezoek je verschillende bier 'hotspots' in Praag en proef je in totaal 7 Tsjechische bieren. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur en beleef een bijzonder gezellige avond.

Bekijk & boek

Griezelen in Praag

Legendes van Praag Rondleiding

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komt de geestenwereld tot leven. Wandel door de oude binnenstad en hoor verhalen over gruwelijke lotgevallen en geestverschijningen! Deze leuke rondleiding met Nederlandse gids laat je Praag op een wel heel sfeervolle manier ervaren.

Bekijk & boek

Een dagje buiten Praag

Dagtrip naar Karlsbad

Karlsbad (Karlovy Vary) staat vooral bekend om de geneeskrachtige bronnen. Vooral in de 18e en 19e eeuw hadden deze een sterke aantrekkingskracht op de hoge adel. Met deze volledig verzorgde dagtrip vertrek je 's ochtends vanuit Praag in een comfortabele minibus (incl. WiFi en usb-lader) en bezoek je deze historische en wereldberoemde plek. Inclusief rondleiding en 3-gangen lunch.

Bekijk & boek

Tsjechische wijnen

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Wandel met een Nederlandse gids langs de schitterende highlights van de oude stad en bezoek een typisch Tsjechisch wijnlokaal (een Vinoteka) voor een heerlijke wijnproeverij!

Bekijk & boek

Het andere Praag

Verborgen Praag fietstour

Geniet van de prachtige uitzichten onderweg naar de romantische burcht Vyšehrad. Met de Verborgen Praag Fietstour ontdek je een verrassende kant van Praag. Verken de beste verborgen plekjes en zie meer dan alleen de highlights! Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Compleet Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids!

Bekijk & boek

De Burcht

Praagse Burcht wandeltour

De Praagse Burcht is zonder twijfel een echte must-see tijdens je stedentrip Praag. Met deze leuke rondleiding neemt een ervaren Nederlandse gids je mee langs de mooiste plekjes in en rondom de burcht!

Bekijk & boek