Ontdek Praag

De leukste dingen om te doen in Praag

Ervaar het beste van Praag en beleef dé highlight van je stedentrip Praag! Kies uit de leukste dingen om te doen in Praag en ontdek de stad met alleen de beste lokale Nederlandse gidsen, geselecteerd op deskundigheid en échte passie voor Praag!


Historisch Praag

Rondleiding door de Oude Stad

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is De Oude Stad nog!
Bekijk & boek

De ideale kennismaking

Compleet Praag fietstour

Met deze fietstour verken je het prachtige centrum van Praag. De lokale Nederlandse gids laat je de meest bijzondere bezienswaardigheden en speciale plekjes zien! Een heerlijke fietstour waarbij je Praag zo compleet mogelijk ervaart!
Bekijk & boek

Geweldige uitzichten

Panorama avond fietstour

Voor een bijzondere blik op Praag kies je deze ontspannen fietstour, die voor iedereen goed te doen is. Je ontdekt geweldige uitzichten over de stad, fietst door mooie parken en ervaart sfeervol Praag in de avond. Onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige gids zie je Praag nét even anders!
Bekijk & boek

Bierproeverij

Tsjechische Biertour

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids bezoek je verschillende bier 'hotspots' in Praag en proef je in totaal 7 Tsjechische bieren. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur en beleef een bijzonder gezellige avond.
Bekijk & boek

Het andere Praag

Verborgen Praag fietstour

Geniet van de prachtige uitzichten onderweg naar de romantische burcht Vyšehrad. Met de Verborgen Praag Fietstour ontdek je een verrassende kant van Praag. Verken de beste verborgen plekjes en zie meer dan alleen de highlights! Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids.
Bekijk & boek

Mysterieus Praag

De Legendes van Praag wandeltour

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komt de geestenwereld tot leven. Wandel door de oude binnenstad en hoor verhalen over gruwelijke lotgevallen en geestverschijningen.
Bekijk & boek

Tsjechische wijnen

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Wandel met een Nederlandse gids langs de schitterende highlights van de oude stad en bezoek een typisch Tsjechisch wijnlokaal (een Vinoteka) voor een heerlijke wijnproeverij!
Bekijk & boek

Met je eigen groep

Compleet Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids!
Bekijk & boek

De Burcht

Praagse Burcht wandeltour

De Praagse Burcht is zonder twijfel een echte must-see tijdens je stedentrip Praag. Met deze leuke rondleiding neemt een ervaren Nederlandse gids je mee langs de mooiste plekjes in en rondom de burcht!
Bekijk & boek

De historie

Hamer en Sikkel wandeltour

Met deze unieke wandeltour ga je terug in de tijd en beleef je de communistische periode van Praag samen met een lokale Engelstalige gids. Deze wandeltour is de ideale manier om op een toegankelijke en plezierige manier meer te weten te komen over de identiteit van Praag.
Bekijk & boek

Bekijk alle tours & activiteiten

Bekijk eenvoudig de leukste
activiteiten in Praag!
Wat te doen in Praag