Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Praag met een Nederlandse gids

Top 10 Tours & Activiteiten in Praag

Verken alle bijzondere bezienswaardigheden, verborgen geheimen en unieke plekjes van Praag met uitstekende Nederlandse gidsen. Met onze exclusief geselecteerde tours & activiteiten geniet je volop van magisch Praag. Kies de tour die bij je past en beleef een persoonlijke en gezellige kennismaking met Praag.


Historisch Praag

Rondleiding door de Oude Stad

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.

Bekijk & boek

Sfeervol Praag in december

Kerst in Praag wandeltour

In december komt Praag helemaal tot leven. Sfeervolle kerstmarkten, gezellige pleinen, prachtig verlichte straten en veel gezelligheid. Met deze wandeltour geniet je volop van de magische kerstsfeer in Praag. Onder begeleiding van een leuke lokale Nederlandse gids ontdek je sprookjesachtig Praag en bezoek je twee gezellige kerstmarkten, inclusief 2 drankjes.

Bekijk & boek

De ideale kennismaking

Compleet Praag fietstour

Met deze fietstour verken je het prachtige centrum van Praag. De lokale Nederlandse gids laat je de meest bijzondere bezienswaardigheden en speciale plekjes zien! Een heerlijke fietstour waarbij je Praag zo compleet mogelijk ervaart!

Bekijk & boek

Bierproeverij

Bierproeverij in Praag

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een gezellige Nederlandse gids bezoek je verschillende plekjes rondom Tsjechisch bier in Praag, van het biermuseum tot een microbrouwerij. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur, proef 6 Tsjechische biertjes en beleef een bijzonder gezellige avond.

Bekijk & boek

Griezelen in Praag

Legendes van Praag Rondleiding

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komt de geestenwereld tot leven. Wandel door de oude binnenstad en hoor verhalen over gruwelijke lotgevallen en geestverschijningen! Deze leuke rondleiding met Nederlandse gids laat je Praag op een wel heel sfeervolle manier ervaren.

Bekijk & boek

Een dagje buiten Praag

Dagtrip naar Karlsbad

Karlsbad (Karlovy Vary) staat vooral bekend om de geneeskrachtige bronnen. Vooral in de 18e en 19e eeuw hadden deze een sterke aantrekkingskracht op de hoge adel. Met deze volledig verzorgde dagtrip vertrek je 's ochtends vanuit Praag in een comfortabele minibus (incl. WiFi en usb-lader) en bezoek je deze historische en wereldberoemde plek. Inclusief rondleiding en 3-gangen lunch.

Bekijk & boek

Tsjechische wijnen

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Wandel met een Nederlandse gids langs de schitterende highlights van de oude stad en bezoek een typisch Tsjechisch wijnlokaal (een Vinoteka) voor een heerlijke wijnproeverij!

Bekijk & boek

Het andere Praag

Verborgen Praag fietstour

Geniet van de prachtige uitzichten onderweg naar de romantische burcht Vyšehrad. Met de Verborgen Praag Fietstour ontdek je een verrassende kant van Praag. Verken de beste verborgen plekjes en zie meer dan alleen de highlights! Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Compleet Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids!

Bekijk & boek

Proef de Tsjechische keuken

Praag Secret Food Tour

Proef de Tsjechische keuken met deze smakelijke proeverij in Praag. Samen met een ervaren lokale Engelstalige gids ga je op een ontdekkingstocht door Praag en bezoek je verschillende culinaire plekjes in de stad. Hier maak je kennis met de lekkernijen, hapjes en eetcultuur van de Tsjechen. Is er een betere manier om je bezoek aan Praag mee te beginnen?

Bekijk & boek

Romantiek en historie

Dagtrip naar Český Krumlov

Het historische stadje Český Krumlov ligt op zo'n 170 kilometer van Praag. De historische binnenstad staat sinds 1992 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Samen met het prachtige Kasteel van Český Krumlov maakt dit de stad tot een echte trekpleister en absoluut een bezoek waard. Met deze dagtrip geniet je van een romantisch dagje vol historie.

Bekijk & boek