Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Edinburgh

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Edinburgh met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Edinburgh

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Edinburgh

Nu je toch in Edinburgh bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Schotland vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Edinburgh mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Food tours: Proef de lokale keuken van Edinburgh

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Edinburgh. Tijdens je bezoek aan Edinburgh wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Edinburgh

Ontdek

Ontdek Edinburgh met échte

Geniet

Ervaar het beste van Edinburgh en geniet volop van je citytrip

Over Edinburgh

Edinburgh
Edinburgh is fraai gelegen op de Schotse heuvels en vol bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen: kunst, cultuur, festivals en pubs. Old Town bestaat uit middeleeuwse straatjes en in New Town vind je neoklassieke gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. De Royal Mile is een aaneenschakeling van oude straten tussen het beroemde Edinburgh Castle en het Palace of Holyroodhouse. Edinburgh is een ideale bestemming voor een korte stedentrip!