Dagtrip Rosslyn Chapel, Scottish Borders & Glenkinchie Distillery
Dagtrip

Dagtrip Rosslyn Chapel, Scottish Borders & Glenkinchie Distillery

Geniet van een dagtrip vol Schotse historie en whisky

Mythen en legenden met een vleugje Schotse whisky, met deze dagtrip ervaar je het! Bezoek de historische Rosslyn Chapel, Melrose & de Melrose Abbey en eindig met een whiskytour door de Glenkinchie Distillery!

Vanaf
€41,92
Per persoon
Boek nu

De highlights

 • Een dagtrip vol historie en Schotse natuur
 • Ontdek de mythen en legenden van Rosslyn Chapel
 • Geniet van het prachtige landschap van de Scottish Borders
 • Bezoek het historische dorp Melrose en de Melrose Abbey
 • Doe een leuke whisky rondleiding met proeverij in de Glenkinchie Distillery

Handig om te weten

Duur 7 uren, 45 minuten
Starttijd 09:30
Taal Engels
Meeting point Voor Ensign Ewart (de groene pub), 521-523 Lawnmarket, Edinburgh, EH1 2PE (kaart)

Dit ga je beleven

Duik de Schotse historie in tijdens je stedentrip Edinburgh! Met deze dagtrip vanuit Edinburgh ontdek je vanuit een comfortabele bus de Scottish Borders, onder begeleiding van een ervaren gids (tevens de chauffeur).

De dagtrip start bij Edinburgh Castle, om vanuit daar naar de eerste stop van de ochtend te rijden: Rosslyn Chapel. Met de bouw van deze bijzondere kapel werd in 1446 begonnen. De gids vertelt je meer over de mythen en legenden van Rosslyn Chapel. Optioneel kun je de kapel van binnen bezoeken (voor volwassenen £9.00). Na deze eerst stop gaat de reis verder de Scottish Borders in, een mooi landschap vol heuvels, valleien en rivieren. Gestopt wordt in het historische dorp Melrose, geboortegrond van Rugby Sevens (een variant van Rugby Union). Hier heb je zelf de tijd om het dorp te verkennen en ergens te gaan lunchen. De gids geeft je graag wat goede tips voor leuke plekken om te lunchen. Ook kun je optioneel Melrose Abbey bezoeken (voor volwassenen £5.40).

Na het bezoek aan Melrose wordt gestart met de reis terug naar Edinburgh. Via St. Boswells reis je verder en is er een korte (foto)stop bij Scott's View, waar je geniet van een adembenemend uitzicht. De volgende stop is bij Pencaitland, waar je de Glenkinchie Distillery kunt bezoeken (entree £7.00), om hier vervolgens een rondleiding te krijgen en natuurlijk de whisky te proeven! Nadat je weer aangekomen bent in Edinburgh geeft de gids je graag nog wat tips voor leuke plekken om te dineren, zodat je voldaan deze leuke dag nog even met elkaar door kunt nemen.

Inclusief

 • Ervaren lokale gids, tevens de chauffeur
 • Vervoer in een comfortabele bus
 • Verschillende stops met optionele bezoeken aan Rosslyn Chapel, Melrose Abbey en de Glenkinchie Distillery (exclusief entreetickets)

Exclusief

 • Toegangstickets voor Rosslyn Chapel (£9.00), Melrose Abbey (£5.40) en Glenkinchie Distillery (£7.00)
 • Boek rechtstreeks bij de beste lokale gidsen en tour aanbieders
 • Beleef dé highlight van je citytrip, boek direct eenvoudig online
 • Al meer dan 4.000 citytrip liefhebbers gingen je voor

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Edinburgh