Jungle Island

Jungle Island

De meningen over het nieuwe Jungle Island zijn verdeeld, maar toch is dit een leuke attractie voor families met kinderen. Vooral door de dierenshows die er worden gehouden: een vogelshow, een reptielenshow en een show met tijgers en andere roofdieren.

Dierentuin
Jungle Island
Vanaf €38,20
Koop tickets

Over deze spot

Een van de eerste attracties van Miami was Parrot Jungle dat al in 1936 zijn poorten opende. Het park is nu gesitueerd op Watson Island en omgedoopt in Jungle Island. Niet iedereen is gecharmeerd van de nieuwe locatie, de oude was ruimer opgezet met meer begroeiing. Toch blijft het een van de leukste attracties voor families met kinderen, hoewel niet goedkoop.

In Jungle Island kun je duizenden vogels bewonderen, waaronder papegaaien die zo tam zijn dat ze soms op uw arm komen zitten. Bij het restaurant kijkt u uit over een meer met tientallen Caribische flamingo’s. Verder zijn er krokodillen, pinguïns, de tweeling orang-oetangs Peanut en Pumpkin en is er een slangenhuis. Liger is een bijzonder dier: een kruising tussen een leeuw en een tijger.

De speciale dierenshows zijn de grootste attractie van dit park: een vogelshow, een reptielenshow en een show met tijgers en andere roofdieren.

Handig om te weten

Website: Jungle Island
Adres: 1111 Parrot Jungle Trail
Openingstijden: 10.00 – 18.00
Toegangsprijs: $ 27,95, 3-10 jaar $ 22,95 (parkeren kost $7,00 per auto)

Raadpleeg de website van Jungle Island voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Go Miami Card

Met de Go Miami Card krijg je gratis toegang of kortingen op vele musea, attracties, restaurants en andere leuke dingen om te doen! Koop de Go Miami Card hier direct voordelig online.

Beoordelingen

Advertentie

Je stedentrip Miami plannen

Miami is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Miami? Er zijn genoeg leuke activiteiten en hotspots! Praktische dingen zoals het vinden van je ideale overnachting of de meest voordelige vlucht zijn vaak wat lastiger. Met onze keuzehulp vergelijk je daarom overzichtelijk en snel de beste aanbieders!

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Miami