Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Stockholm met de fiets

Fietstours in Stockholm

Stockholm is een historische stad vol gezellige straatjes, unieke bezienswaardigheden en een bijzonder verhaal. De fiets is de ideale manier om kennis te maken met deze geweldige stad. Samen met een uitstekende lokale (Nederlands- of Engelstalige) gids ga je de highlights, verborgen geheimen en leukste plekjes van Stockholm ontspannen verkennen met de fiets. Ideaal om te doen op de eerste dag van je bezoek aan Stockholm!


De ideale kennismaking

Het beste van Stockholm fietstour

Stockholm is een heerlijke stad om doorheen te fietsen, met meer dan genoeg fietspaden en fraaie groene parken. Met deze leuke fietstour neemt een lokale (Nederlands- of Engelstalige) gids je mee langs de highlights van de stad! Maak kennis met het beste van Stockholm en leer de stad meteen goed kennen.

Bekijk & boek

Fietstour op maat

Stockholm Privé fietstour

De leukste manier om Stockholm te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een vriendelijke & ervaren lokale privé gids.

Bekijk & boek

Off the beaten path

Lokaal Stockholm fietstour

Geniet van een 2 uur durende fietstour door het historische & hippe Södermalm en ontdek de eclectische mix van moderne en historische architectuur, kronkelende geplaveide steegjes, imposante kerken, hippe & eigenzinnige cafés, ambachtelijke winkeltjes & boetiekjes en trendy bars. Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids verken je de lokale kant van Stockholm.

Bekijk & boek