Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Kopenhagen

Ontdek

Ontdek Kopenhagen met échte

Geniet

Ervaar het beste van Kopenhagen en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Kopenhagen

Kopenhagen is een moderne stad waar je fijn kunt winkelen en heerlijk kunt eten. Maar de stad heeft meer te bieden. Eén van de leukste dingen om te doen in Kopenhagen is een fietstour met een lokale gids. Je ontdekt alle hoogtepunten van Kopenhagen. Of kies voor een rondleiding met een gezellige gids. In juni is het tijd voor het jaarlijkse Midzomerfeest (Sankt Hans aften). Met festivals als het Roskilde Festival en culturele evenement zoals Kulturhavn is er het hele jaar door genoeg te doen in Kopenhagen. Dit zijn de leukste activiteiten in Kopenhagen.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Kopenhagen

Met een fietstour ontdek je Kopenhagen op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Kopenhagen. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Kopenhagen van dichtbij

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals Amalienborg? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Kopenhagen doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Food tours: Proef de lokale keuken van Kopenhagen

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Kopenhagen. Tijdens je bezoek aan Kopenhagen wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Over Kopenhagen

Kopenhagen
De hoofdstad van Denemarken werd in de 18e eeuw door brand vrijwel verwoest en in 1807 ook nog eens door de Britten in brand geschoten. Vandaag de dag is het een fijne bestemming voor een stedentrip: mooie gebouwen, een fraai pretpark, één van de langste winkelstraten ter wereld, gezellige buurten, restaurants en gelukkig ook nog een historische binnenstad om heerlijk doorheen te slenteren. Om de top bezienswaardigheden in Kopenhagen te zien hoef je geen dagen uit te trekken, de stad is overzichtelijk en het openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast is Kopenhagen vlak, dus fietsen in Kopenhagen is de ideale manier om de hoogtepunten en leuke wijken van de stad te verkennen. Wist je dat Kopenhagen al jaren één van de beste fietssteden ter wereld is?