Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Kopenhagen wandeltour

Wil je meer dan alleen de standaard toeristische attracties van Kopenhagen zien? Met deze wandeltour laat een deskundige lokale gids je de lokale sfeer, de highlights en de hidden gems van Kopenhagen op een leuke manier zien & ervaren!

De highlights

  • Ontdek de highlights van Kopenhagen met een lokale gids
  • Ervaar de lokale sfeer en leer Kopenhagen écht goed kennen
  • De gids vertelt leuke weetjes en achtergronden bij de bezienswaardigheden
  • Leer meer over de Deense cultuur
  • Alle highlights van Kopenhagen in één volledige wandeltour!

Dit ga je beleven

Geniet volop van je stedentrip Kopenhagen en doe deze wandeltour op de eerste of tweede dag van je bezoek aan deze Deense hoofdstad. Je ontdekt niet alleen de beste bezienswaardigheden, hidden gems en lokale hotspots, je krijgt onderweg ook nog eens handige insider tips van de gids! Zo haal je gegarandeerd alles uit je citytrip en ervaar je Kopenhagen optimaal!

De gids vertelt je onderweg en bij de stops meer over Kopenhagen, de Deense cultuur en de plekken waar je stopt. Je ziet o.a. Rådhuspladsen, Tivoli, Strøget, Nyhavn, Rosenborg, Rundetårn, National Gallery of Denmark, De Kleine Zeemeermin, Kastellet, Amalienborg & Christiansborg, Torvehallerne food market. De gids schiet tijdens de tour ook nog een professionele foto's, welke je achteraf krijgt toegestuurd.

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

Persoonlijk, in kleine groepjes, waardoor je direct contact hebt met de gids en dus veel kunt vragen. Prima op tijd en een mooi, compleet programma. Beslist een aanrader.
9,0
Heel leuk om de stad te verkennen! De foto's waren zeer mooi!
10,0
Copentours

Copentours

In 2016 besloot Grigore zijn liefde voor Kopenhagen met zoveel mogelijk anderen te gaan delen. Hij richtte Copentours op en ontwikkelde een fietstour en een wandeltour. Als uitstekende fotograaf neemt hij je mee langs het beste van Kopenhagen, geeft hij je wat fotografie tips en neemt hij een aantal geweldige foto’s als aandenken van de tour.

9,3
4 beoordelingen
2 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • De gids maakt tijdens de tour professionele foto's, welke je achteraf krijgt toegestuurd!

Praktische informatie

Ontdek Kopenhagen wandeltour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd 14:00
Meeting point Op het plein voor het stadhuis (Rådhuspladsen)