Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Hamburg

Ontdek

Ontdek Hamburg met échte

Geniet

Ervaar het beste van Hamburg en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Hamburg

Hamburg is de ideale bestemming voor een weekendje weg: het is dichtbij en er zijn genoeg leuke dingen om te doen in Hamburg! Start je bezoek aan de stad met een leuke fietstour met een lokale gids en ontdek meteen alle hoogtepunten van Hamburg. Of wandel ontspannen door het centrum en het historische Speicherstadt. De jaarlijkse Hafengeburtstag in mei trekt altijd veel bezoekers en is een van de vele leuke evenementen en festivals in Hamburg. Ten slotte mag een rondleiding door de Reeperbahn ook niet ontbreken. Ontdek hier de leukste activiteiten in Hamburg.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Hamburg

Met een fietstour ontdek je Hamburg op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Hamburg. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Hamburg

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals Speicherstadt? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Hamburg doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Over Hamburg

Hamburg
Net als Amsterdam wordt Hamburg het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. Het is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers weten ook! Wie van winkelen en uitgaan houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Voeg daarbij de pakhuizen in Speicherstadt, de musea en het moderne HafenCity en het is duidelijk: Hamburg is een geweldige stad voor een heerlijk weekendje weg! De Elbe speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Hamburg en heeft er aan bijgedragen dat de stad een echte havenstad is vol industrie en handel. Op 5 mei 1842 is een deel van de historische stad verwoest door een brand, maar gelukkig zijn er nog vele historische bezienswaardigheden te bewonderen in Hamburg. Hamburg is een overzichtelijke en vlakke stad, waardoor je heerlijk kunt fietsen in Hamburg. Doe bijvoorbeeld een leuke fietstour met gids en zie alle top bezienswaardigheden in Hamburg!