Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Hamburg Privé fietstour

De leukste manier om Hamburg te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Hamburg met een privé gids.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bernhard-Nocht-Str. 89-91, 20359, Hamburg
Duur 3 uur
Taal gids Engels of Duits

De highlights

  • Fiets langs het beste van Hamburg!
  • Ontdek wat deze veelzijdige Duitse stad zo speciaal maakt
  • Onder begeleiding van je eigen privé gids!
  • Gegarandeerd alleen fietsen met je eigen groepje
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!

Dit ga je beleven

Beleef Hamburg op z'n best met je eigen privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De deskundige lokale gids neemt jullie mee langs de hotspots, indrukwekkende monumenten en must-see plekken van Hamburg.

Omdat je met je eigen groepje fietst heeft de gids alle tijd om je te laten zien wat Hamburg zo speciaal maakt. Daarnaast krijgt je zo de beste tips voor leuke hotspots, restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere plekken die je stedentrip extra bijzonder maken! Deze privé fietstour is ook ideaal voor grotere groepen, schoolklassen, bedrijfsuitjes en excursies!

Inclusief

  • Deskundige lokale privé gids
  • Gegarandeerd fietsen met je eigen groepje
  • Gebruik van goede fietsen
  • Mogelijkheid om de tour aan te passen op je wensen

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 5 beoordelingen

Prima Tour , veilig , goede uitleg , tijd voor eigen inbreng
8,0
Een geweldige tour met een gids die ons veel vertelde : op een humoristische manier. Hij was goed op de hoogte en zeer informatief! Bakkie heeft ons een prachtige middag bezorgd!! Dank!!!
10,0
Prima fietstour. Mooi weer. Goede gids. Vertelde veel over de economische drive van Hamburg. We hebben echt wel de highlights gezien.
9,0
de service was geweldig: flexibel om eigen ideeën in te brengen maar ook om op het laatst de tour nog wat aan te passen. Onze gids vertelde levendig en grappig. Het leuke is dat je op plekken komt waar je als toerist niet zo snel heen gaat. Het is een zeer aan te raden manier om de stad te 'ontdekken' en vandaaruit verder je planning te maken. Onze groep van 21 mensen is ook zeer te spreken over de tour.
10,0
Hamburg City Cycles

Hamburg City Cycles

In 2009 startte Lars met het geven van fietstours door Hamburg. Met Hamburg City Cycles wil hij laten zien hoe speciaal, leuk en interessant Hamburg is. Iets later kwam Backy het team versterken en inmiddels beschikt Hamburg City Cycles over zo’n 8 deskundige gidsen en een flink aantal uitstekende fietsen. Naast de fietstours kun je bij Hamburg City Cycles ook fietsen huren.

8,5
13 beoordelingen
2 activiteiten