Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Hamburg fietstour

Ontdek de hoogtepunten Hamburg met deze fietstour!

Hoogtepunten

Het beste van Hamburg fietstour

Ontdek het veelzijdige Hamburg met de fiets! Met deze fietstour neemt de lokale gids je mee op een ontdekkingsreis langs de beste bezienswaardigheden en onontdekte plekjes van de stad.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bernhard-Nocht-Str. 89-91, 20359, Hamburg
Duur 3 uur
Taal gids Duits of Engels

De highlights

  • Ontdek de hoogtepunten van Hamburg met de fiets!
  • Onder begeleiding van een enthousiaste lokale gids
  • De gids vertelt bijzondere verhalen, leuke weetjes en geeft de beste tips!
  • Zo leer je het echte Hamburg direct goed kennen
  • Bekijk highlights als het Stadhuis, HafenCity, Speicherstadt en St. Pauli

Dit ga je beleven

Hamburg is een ideale stad om met de fiets te gaan verkennen. Met deze fietstour ga je onder begeleiding van een enthousiaste en deskundige lokale gids de highlights van Hamburg zien. Zo zie je natuurlijk de Alster, het Stadhuis, de Haven, HafenCity, Speicherstadt, St. Pauli en nog veel meer! Maak kennis met het bijzondere Hamburg en proef de lokale sfeer.

Een fietstour is meer dan alleen een fietstocht langs de beste bezienswaardigheden. De gids vertelt je bij de verschillende stops op een ontspannen manier meer over Hamburg. Je krijgt op een unieke manier inzicht in het verhaal van de stad en leert Hamburg echt kennen. Ook geeft de gids je meer dan genoeg insider tips voor de rest van je verblijf in de stad, zodat je ook na deze fietstour Hamburg optimaal kunt ervaren!

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Stops bij de top bezienswaardigheden

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 9 beoordelingen

Prima gids. Het is beter de pauze op de helft te plannen.
8,0
Prima toer. Veel gezien. Je gaat de hele stad kriskras door. De moeite waard.
7,0
Prima gids die goed Engels sprak en veel van de stad wist. Er was genoeg variatie in de tocht om een beeld te krijgen van de stad.
9,0
Onze reisleider/gids Tilmann Hagner heeft ons prima de luxe rondgeleid door Hamburg. Stopte bij de highlights en gaf in het Engels goede informatie en tekst en uitleg over de stad. Ook laste hij een leuke tussenstop/pauze op een dijk in een ouderwets kruidenierswinkeltje.
9,0
Hamburg City Cycles

Hamburg City Cycles

In 2009 startte Lars met het geven van fietstours door Hamburg. Met Hamburg City Cycles wil hij laten zien hoe speciaal, leuk en interessant Hamburg is. Iets later kwam Backy het team versterken en inmiddels beschikt Hamburg City Cycles over zo’n 8 deskundige gidsen en een flink aantal uitstekende fietsen. Naast de fietstours kun je bij Hamburg City Cycles ook fietsen huren.

8,4
15 beoordelingen
2 activiteiten