Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Parijs

Ontdek

Ontdek Parijs met échte

Geniet

Ervaar het beste van Parijs en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Parijs

Met meer dan 1.800 monumenten en 200 musea is Parijs een stad waar je je niet snel zal vervelen. Wat te denken van beroemde highlights zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe? Maar er is zoveel meer te doen en zien in Parijs! Is dit je eerste bezoek aan Parijs? Doe dan een fietstour met een lokale gids en maak kennis met alle hoogtepunten van Parijs. Of doe een leuke rondleiding door één van de gezellige wijken en voel je al snel een echte Parijzenaar. In juni bezoek je het jaarlijkse festival Féte de la Musique. Liefhebbers van chocolade kunnen in november terecht bij Salon du Chocolat. Ontdek hier de leukste activiteiten in Parijs

Fietstours: Ontspannen fietsen door Parijs

Met een fietstour ontdek je Parijs op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Parijs. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Parijs

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals de Eiffeltoren? Of een gezellige wandeling door de historische binnenstad van Parijs doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Food tours: Proef de lokale keuken van Parijs

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Parijs. Tijdens je bezoek aan Parijs wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Parijs

Nu je toch in Parijs bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Frankrijk vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Parijs mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Over Parijs

Parijs
De Franse hoofdstad straalt grandeur uit en is enorm gezellig door de vele terrasjes en knusse buurten. Geen wonder dat jaarlijks miljoenen toeristen enkele dagen in Parijs doorbrengen. Wat ooit begon als nederzetting aan de oevers van de Seine groeide al snel uit tot een belangrijke plaats in Frankrijk, mede doordat het aan verschillende handelsroutes lag. Parijs werd een belangrijke stad voor Frankrijk op cultureel, onderwijskundig en kunstzinnig gebied. Tegenwoordig tref je op veel plekken in de stad overblijfselen aan van de rijke geschiedenis van Parijs. Naast het bezoeken van de vele bezienswaardigheden kun je in Parijs heerlijk winkelen, is het een walhalla voor kunstliefhebbers en heeft het op gastronomisch gebied veel te bieden. Maar veel toeristen komen natuurlijk voor wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Louvre Museum. Leuke dingen om te doen zijn er ook genoeg, zo kun je heerlijk fietsen in Parijs en zo de stad ontdekken met een leuke lokale gids.