Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Privé fietstour

Een privé fietstour in Athene met je eigen groep!

Hoogtepunten

Athene Privé fietstour

De leukste manier om Athene te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Arionos 14,10554, Monastiraki/Psyrri, Athens
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek het beste van Athene met een Nederlandstalige privé gids!
  • Je fietst gegarandeerd alleen met je eigen groepje of reisgezelschap
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!
  • De gids past de fietstour eenvoudig aan op jullie wensen

Dit ga je beleven

Ontdek de top bezienswaardigheden in Athene met een Nederlandse privé gids! Met deze privé fietstour ben je er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen gezin, collega's of vrienden fietst. De Nederlandse gids neemt jullie mee op een ontspannen fietstour langs de highlights, historische monumenten, verborgen geheimen en hotspots van de stad.

Omdat je met je eigen groepje fietst heeft de gids alle tijd om jullie te laten zien wat Athene zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots. Het tempo, het aantal stops en de inhoud wordt helemaal afgestemd op jullie wensen. Een persoonlijkere fietstour door Athene is er niet!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Kinderfietsen en kinderzitjes zijn beschikbaar

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 6 beoordelingen

Super leuke manier om Athene te verkennen met een zeer goede en plezante gids
10,0
In een woord fantastisch! Pan leidde ons naar de mooiste plekjes in de stad, de leukste restaurantjes, de lekkerste gerechten en leukste achtergrondverhalen over Athene en se Grieken. Een aanrader!
10,0
Prima tocht, zeer duidelijke uitleg. Met de opmerking; Onderhoud van de sportieve fietsen was matig (versnelling) En persoonlijk had de tocht voor ons wat meer kilometers mogen hebben,over verschillende wijken.
7,0
Veel variatie in fietstour en dat maakt het net nog iets meer leuker dan anders. Je komt zoveel te weten betreffende cultuur , historie , leef- en eetgewoonten en die variatie maakt het zeker nog interessanter . Goede fietsen en vooral een zéér goede gids (Laura) dus gewoonweg SUPER !!!
10,0
Let's meet in Athens

Let's meet in Athens

Zo’n 10 jaar geleden ontdekte Monique haar liefde voor Griekenland en Athene in het bijzonder. Om haar passie met anderen te delen creëerde ze verschillende fietstours waarin de hoogtepunten, lokale keuken en bijzondere plekjes van Athene centraal staan. Inmiddels organiseert ze dagelijks leuke fietstours met haar team van deskundige gidsen.

8,8
71 beoordelingen
5 activiteiten