Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Privé fietstour

De leukste manier om Athene te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

De highlights

  • Ontdek het beste van Athene met een Nederlandstalige privé gids!
  • Je fietst gegarandeerd alleen met je eigen groepje of reisgezelschap
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!
  • De gids past de fietstour eenvoudig aan op jullie wensen

Dit ga je beleven

Beleef Athene optimaal met deze fietstour met Nederlandse privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De ervaren gids neemt jullie mee langs de highlights, historische monumenten, hidden gems en hotspots van de stad. De ideale kennismaking met Athene!

Omdat je met je eigen groepje fietst heeft de gids alle tijd om jullie te laten zien wat Athene zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots!

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 4 beoordelingen

Prima tocht, zeer duidelijke uitleg. Met de opmerking; Onderhoud van de sportieve fietsen was matig (versnelling) En persoonlijk had de tocht voor ons wat meer kilometers mogen hebben,over verschillende wijken.
7,0
Veel variatie in fietstour en dat maakt het net nog iets meer leuker dan anders. Je komt zoveel te weten betreffende cultuur , historie , leef- en eetgewoonten en die variatie maakt het zeker nog interessanter . Goede fietsen en vooral een zéér goede gids (Laura) dus gewoonweg SUPER !!!
10,0
Fantastische manier om de stad te ontdekken onder begeleiding van een gids die zeer veel weet te vertellen
10,0
We (Vader, moeder en drie volwassen (schoon)kinderen) hadden een gezellige Nederlandse gids. Hij heeft ons veel over Griekenland en de Grieken verteld. Alles ging op een relaxte manier. onderweg een stop en werden we getrakteerd op een Grieks yoghurtje. Erg lekker. gaf veel tips waar wel en waar niet naar toe te gaan. Jan (gids) had alle tijd voor ons en we liepen zelfs nog ongeveer een half uur uit wat geen probleem was. Alleen maar lof. Kregen nog foto's , die tijdens de fietstocht waren gemaakt, via mail toegestuurd. Super.
9,0
Let's meet in Athens

Let's meet in Athens

Zo’n 10 jaar geleden ontdekte Monique haar liefde voor Griekenland en Athene in het bijzonder. Om haar passie met anderen te delen creëerde ze verschillende fietstours waarin de hoogtepunten, lokale keuken en bijzondere plekjes van Athene centraal staan. Inmiddels organiseert ze dagelijks leuke fietstours met haar team van deskundige gidsen.

8,8
61 beoordelingen
5 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Kinderfietsen en kinderzitjes zijn beschikbaar

Praktische informatie

Athene Privé fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Tournavitou 8, Psiri, 10553 Athene