Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Athene

Fietstours in Athene

Het Griekse Athene is een levendige stad met een overdaad aan highlights uit de Klassieke Oudheid. Gecombineerd met het heerlijke klimaat maakt dit Athene een top bestemming voor een stedentrip. De leukste manier om kennis te maken met Athene is door een fietstour te doen met een lokale Nederlandstalige gids! De gids laat je de highlights en beste bezienswaardigheden van de stad op een verrassend leuke manier met de fiets zien. Kies je fietstour en Ontdek Athene!


De highlights

Athene Hoogtepunten fietstour

De beste manier om kennis te maken met Athene! De lokale Nederlandstalige gids neemt je mee langs de highlights van Athene. Je ziet het beste van de stad en krijgt leuke tips voor de rest van je citytrip. Ideaal voor de eerste of tweede dag van je verblijf in Athene.

Bekijk & boek

De Classics

Klassiek Athene e-bike fietstour

Een bijzonder leuke fietstour op e-bikes langs de klassieke highlights van Athene! De lokale Nederlandse gids neemt je mee terug in de tijd en laat je bijzondere bezienswaardigheden in Athene zien. Van de Klassieke Oudheid tot pittoreske wijken als Plaka.

Bekijk & boek

De Griekse keuken

Athene Ride & Bite fietstour

Combineer een ontspannen fietstour door Athene met een kennismaking met de overheerlijke Griekse Keuken! Na deze fietstour voel je je een echte local, heb je de lekkerste Griekse hapjes geproefd en weet je de beste restaurants en barretjes makkelijk te vinden.

Bekijk & boek

Onontdekt Athene

Alternatief Athene fietstour

Ken je de hoogtepunten van Athene al? Dan is deze unieke fietstour voor jou! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids duik je Athene in en ontdek je de best bewaarde geheimen van de stad!

Bekijk & boek

Met je eigen groepje

Athene Privé fietstour

De leukste manier om Athene te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

Bekijk & boek

Het andere Athene

Street Art & Local Life e-bike fietstour

Ontdek levendige markten, lokale hotspots en indrukwekkende street art. Met deze fietstour ontdek je Athene zoals de lokale inwoners het kennen! Natuurlijk onder begeleiding van een uitstekende lokale Nederlandstalige gids.

Bekijk & boek

Privé gids

Athene Privé E-bike fietstour

Ontdek het beste van Athene heerlijk ontspannen met deze privé fietstour met e-bikes! Samen met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's ontdek je de hoogtepunten met een uitstekende lokale Nederlandstalige privé gids. Ervaar sfeervol Athene op een verrassend leuke manier en geniet volop van je bezoek aan deze Griekse hoofdstad.

Bekijk & boek

Ontdek de kust

Athene langs de kust e-bike fietstour

Ook in Athene zijn genoeg mogelijkheden om even aan de drukte van het centrum te ontsnappen. Met deze verfrissende fietstour fiets je langs de brede boulevards en mooie kustlijn van Athene. De lokale Nederlandse gids laat je de meest pittoreske plekjes zien!

Bekijk & boek

Agkistri zelf verkennen

Agkistri self guided fietstour

Zelf het prachtige eiland Agkistri verkennen? Dan is deze self guided fietstour ideaal, want je huurfietsen staan handig klaar in de haven van Agkistri. Vooraf ontvang je een duidelijke routebeschrijving en een GPS-route en kies je makkelijk uit twee leuke routes. Verken de pittoreske dorpjes, prachtige natuur en ga heerlijk zwemmen!

Bekijk & boek