Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Athene

Fietstours in Athene

Athene is een sfeervolle stad met een overdaad aan bezienswaardigheden uit de Klassieke Oudheid. Gecombineerd met het heerlijke klimaat is Athene dan ook een échte aanrader voor een ontspannen stedentrip. Met deze leuke fietstours ontdek je alle highlights & verborgen geheimen samen met een lokale Nederlandse gids. Zo geniet je volop van je bezoek aan Athene!


De highlights

Athene Hoogtepunten fietstour

De beste manier om kennis te maken met Athene! De lokale Nederlandstalige gids neemt je mee langs de highlights van Athene. Je ziet het beste van de stad en krijgt leuke tips voor de rest van je citytrip. Ideaal voor de eerste of tweede dag van je verblijf in Athene.

Bekijk & boek

De Classics

Klassiek Athene e-bike fietstour

Een bijzonder leuke fietstour op e-bikes langs de klassieke highlights van Athene! De lokale Nederlandse gids neemt je mee terug in de tijd en laat je bijzondere bezienswaardigheden in Athene zien. Van de Klassieke Oudheid tot pittoreske wijken als Plaka.

Bekijk & boek

De Griekse keuken

Athene Ride & Bite fietstour

Combineer een ontspannen fietstour door Athene met een kennismaking met de overheerlijke Griekse Keuken! Na deze fietstour voel je je een echte local, heb je de lekkerste Griekse hapjes geproefd en weet je de beste restaurants en barretjes makkelijk te vinden.

Bekijk & boek

Onontdekt Athene

Alternatief Athene fietstour

Ken je de hoogtepunten van Athene al? Dan is deze unieke fietstour voor jou! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids duik je Athene in en ontdek je de best bewaarde geheimen van de stad!

Bekijk & boek

Met je eigen groepje

Athene Privé fietstour

De leukste manier om Athene te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.

Bekijk & boek

Het andere Athene

Street Art & Local Life e-bike fietstour

Ontdek levendige markten, lokale hotspots en indrukwekkende street art. Met deze fietstour ontdek je Athene zoals de lokale inwoners het kennen! Natuurlijk onder begeleiding van een uitstekende lokale Nederlandstalige gids.

Bekijk & boek

Privé gids

Athene Privé E-bike fietstour

Ontdek het beste van Athene heerlijk ontspannen met deze privé fietstour met e-bikes! Samen met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's ontdek je de hoogtepunten met een uitstekende lokale Nederlandstalige privé gids. Ervaar sfeervol Athene op een verrassend leuke manier en geniet volop van je bezoek aan deze Griekse hoofdstad.

Bekijk & boek

Ontdek de kust

Athene langs de kust e-bike fietstour

Ook in Athene zijn genoeg mogelijkheden om even aan de drukte van het centrum te ontsnappen. Met deze verfrissende fietstour fiets je langs de brede boulevards en mooie kustlijn van Athene. De lokale Nederlandse gids laat je de meest pittoreske plekjes zien!

Bekijk & boek

Fietsen & Hapjes

Griekse Hapjes e-bike fietstour

Heerlijk ontspannen met een e-bike de klassieke highlights van Athene bekijken met een onderbreking voor een gezellig hapje & wijntje op een terras? Met deze leuke fietstour met Nederlandse gids ga je terug in de tijd maar krijg je ook een lokale ervaring met lekkere Griekse hapjes en leuke weetjes en verhalen over het Griekse dagelijkse leven. Ook krijg je veel handige tips van de gids voor de rest van je verblijf.

Bekijk & boek