Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

An evening stroll wandeltour

Bekijk Athene op haar mooist in de vroege avond

Hoogtepunten

An evening stroll wandeltour

Door
A gem called Athens
A gem called Athens
8,8
In de vroege avond zie je Athene op haar mooist. Met deze avondwandeling geniet je van de zachte avondzon die de stad een magische glans geeft.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Monastiraki (centrum)
Duur
2 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Geniet van de zachte avondzon en zie Athene op haar mooist
  • De Nederlandse gids weet als echte local de meest magische plekken te vinden
  • Verken nauwe straatjes met kleine terrasjes waar de Grieken 's avonds komen
  • Bekijk de mooi oude tempels met de prachtige avondgloed van de zon
  • Sluit de wandeling heerlijk af op een terrasje met een lekker glas wijn of ouzo

Dit ga je beleven

Wil je weten wat de Grieken zelf 's avonds doen? Verken dan met de gids de nauwe straatjes van Athene en laat je verrassen door verborgen terrasjes die om iedere hoek kunnen opduiken. Hier komen de Grieken 's avonds om te genieten van een lekker bakje koffie. Natuurlijk loop je ook langs de indrukwekkende oude tempels, die door de heerlijke avondzon een prachtige gouden gloed krijgen. De Nederlandstalige gids laat je graag zien wat Athene zo speciaal maakt!

De route van de wandeling is zorgvuldig uitgestippeld door de Nederlandse gids, waardoor je Athene op haar best te zien krijgt. De gids vertelt je graag meer over de bezienswaardigheden en spots waar je langskomt en neemt je mee in de Griekse historie en cultuur. Vraag gerust naar tips voor leuke restaurantjes, straatjes, bezienswaardigheden en andere leuke dingen om te doen tijdens je verblijf in Athene! De wandeling wordt afgesloten op z'n Grieks, op een gezellig terrasje met een glas wijn of ouzo. De tour start dagelijks tussen 16:00 en 18:00 (afhankelijk van het seizoen) en duurt in totaal 2 uur.

Inclusief

  • Inclusief glas wijn, ouzo of fris
  • Deskundige Nederlandse gids

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 8 beoordelingen

Was super gave man angelo onze gids en hadden prive rondleiding en deze gids loopt niet standaard route wat meeste wel doen super gaaf was het bedankt angelo
10,0
zeer goede gids en aangename persoon die zich makkelijk aanpast aan de groep
10,0
De wandeltour was heel leuk veel te zien en ook alles tot in de puntjes uitgelegd. De gids was heel vriendelijk en wist veel te vertellen over Athene . Bedankt gids Angolo
10,0
Zeer de moeite waard. Leerzaam en ongedwongen ! Veel informatie gehad omdat je alles kon vragen. Komt op plekken waar je normaal niet zo snel zult komen.
9,0
A gem called Athens

A gem called Athens

Als kind had Marleen al een grote liefde voor Griekenland, ook al was ze er nog nooit geweest. De magie van de Griekse mythologie had een enorme aantrekkingskracht. Na een studie kunstgeschiedenis besloot ze in 2012 definitief in Griekenland te gaan wonen. Hier verzorgt ze inmiddels al jaren als gids persoonlijke en unieke rondleidingen in en rondom Athene.

8,8
45 beoordelingen
6 activiteiten