Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Verborgen geheimen van Milaan fietstour

Ontdek de unieke plekjes en heerlijke sfeer van Milaan!

Hoogtepunten

Verborgen geheimen van Milaan fietstour

Fiets door het échte Milaan en ervaar deze heerlijke Italiaanse stad op een ontspannen en verrassend leuke manier. Je ontdekt unieke onontdekte plekjes waar je de standaard toeristen niet snel zal zien. Zo leer je Milaan kennen als een echte 'local'. De vriendelijke & ervaren lokale gids zit vol passie voor Milaan en neemt je mee op een geweldige ontdekkingstocht!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij de uitgang van metro station Lanza (groene lijn), op het plein voor het grote rode (bakstenen) theatergebouw, Lanza, 20121 Milaan
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek Milaan ontspannen met de fiets
  • De leukste kennismaking met deze Italiaanse stad
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Maak kennis met unieke onontdekte plekjes van Milaan
  • Je krijgt de leukste tips voor de rest van je citytrip!
  • Proef de lokale sfeer en ervaar het échte Milaan

Dit ga je beleven

Milaan is een heerlijke stad om per fiets te verkennen. Met deze bijzondere fietstour vermijd je de meest drukke en toeristische plekken (zoals de Duomo) en ervaar je het échte Milaan! In 3 uur tijd ontdek je de meest bijzondere hidden treasures van Milaan.

De lokale gids, een echte Milaan expert vertelt je leuke verhalen en achtergrondinformatie bij de bezienswaardigheden die je bezoekt. Zo leer je de historie, cultuur en identiteit van Milaan op een toegankelijke manier goed kennen. Natuurlijk krijg je onderweg ook uitstekende tips van de gids voor leuke dingen om te doen en te bezoeken tijdens de rest van je verblijf in Milaan. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met Milaan, perfect om te doen aan het begin van je citytrip!

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Handige tips voor de rest van je citytrip

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 76 beoordelingen

Een prachtige ervaring. Wij hebben Milaan al verscheidene keren bezocht, voornamelijk in januari, en ook al veel ontdekt. De fietstour met Paulina heeft ons weer veel meer over de historie, gebouwen, cultuur, ontwikkeling van Milaan geleerd en het is gewoon heerlijk om door een stad te fietsen. Een echte aanrader om Milaan eens goed te ontdekken.
9,0
De fietstoer van Velocipedi is echt een aanrader! Leuk om Milaan per fiets te ontdekken en bijzondere gebouwen, verhalen, anekdotes te horen van onze zeer flexibele, aardige en betrokken gids! Wij hebben genoten!
10,0
De gids heeft zich zeer goed aangepast aan de wensen van de groep en kon ons geboeid vertellen zonder langdradig te worden. Ook had ze de nodige aandacht aan de verkeersveiligheid, hetgeen in Milaan zeker noodzakelijk is.
9,0
Het was een leuke fietstocht. Je ziet net iets meer en een andere gedeelte van de stad + uitleg van de gids.
7,0
Velocipedi

Velocipedi

Na haar eerste bezoek aan Milaan werd Polina al snel verliefd op deze Italiaanse stad. Met haar gezin vestigde ze zich in de stad en besloot ze haar passie voor Milaan te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers. Velocipedi werd geboren! Met haar fietstours wil Polina de lokale kant van Milaan laten zien op een persoonlijke en ontspannen manier.

8,8
76 beoordelingen
3 activiteiten