Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Milaan Fashion tour

Ontdek de beste fashion hotspots van Milaan!

Lokaal & uniek

Milaan Fashion tour

Als echte modestad is Milaan een must voor liefhebbers van fashion. Met deze tour neemt je eigen fashion gids je mee langs de mode hotspots!
Starttijd 15:00
Meeting point Via Manzoni 31, op de hoek met Via Croce Rossa bij Station Montenapoleone
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de essentiële fashion hotspots van Milaan!
  • Bekijk de luxe modewinkels, hippe boetiekjes en designshops
  • Inclusief je eigen deskundige en enthousiaste fashion gids
  • Je bent na deze tour weer helemaal up-to-date met de laatste mode trends en tips!
  • Bezoek de prachtige, luxe winkels van de iconische modemerken
  • Vergaap je aan de exclusieve designs van grootheden als Armani en Prada
  • De gids vertelt je alles over de mode historie van Milaan

Dit ga je beleven

Milaan is zonder twijfel een walhalla voor liefhebbers van mode. Je vindt er de iconische modewinkels van alle luxe merken, hippe boetiekjes en designwinkels waar je als fashionista je hart op kunt halen. Het enorme aanbod is gewoonweg overweldigend! Wil je alleen de beste en meest speciale fashion hotspots ontdekken? Dan is deze fashion wandeltour ideaal! De deskundige, enthousiaste gids fungeert tijdens de hele tour als je persoonlijke 'fashion guide' in Milaan en laat je alleen de beste spots zien!

Natuurlijk bezoek je het belangrijkste modegebied van Milaan, met de Via Manzoni, Via Montenapoleone en Via della Spiga. De gids zal je meer vertellen over boeiende historie en ontwikkeling van mode op deze plekken, de beroemdheden die je hier zomaar tegen kunt komen en de winkels die je hier kunt vinden. Ook krijg je de laatste fashion tips en trends te zien, zodat je meteen weer up-to-date bent!

Cartier, Luis Vuitton en Bulgari, iedereen is nadrukkelijk aanwezig in Milaan met indrukwekkende winkels. In de Via Della Spiga, waar het minder druk is, vind je exclusieve shops met designs die je verder alleen op de catwalks terugziet. Mode van Armani, Valentino, Prada, Dolce & Gabbana en Versace zal je hier zeker aantreffen, maar ook onbekendere up-and-coming namen in de mode hangen hier. Naast het 'Fashion District' bezoek je ook Piazza San Babila, Piazza della Scala en het indrukwekkende Galleria Vittorio Emanuele II, een iconisch gebouw in Milaan!

Inclusief

  • Professionele fashion gids
Your Travel Diary

Your Travel Diary

Geboren en getogen in Milaan, Beatrice haar liefde voor de stad ontstond al vroeg in haar leven. Na jaren voor verschillende tourbedrijven gewerkt te hebben besloot ze in 2013 om Your Travel Diary op te richten. Ze creëerde een aantal thematische rondleidingen en dagtrips in en rondom Milaan, welke ze inmiddels met een team van gidsen dagelijks verzorgd.