Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Modern Milaan wandeltour

Met deze rondleiding langs modern Milaan krijg je een uitstekende indruk van de laatste ontwikkelingen in deze prachtige stad. Ontdek moderne architectuur, hedendaagse stedelijke projecten en nieuwe hippe plekken.

De highlights

  • Ontdek de moderne kant van Milaan
  • Bekijk de meest bijzondere en recente stedelijke ontwikkelingen
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Zie geweldige moderne architectuur en fraaie gebouwen
  • Bezoek Eataly, een moderne en luxe food hall in het voormalige Teatro Smeraldo

Dit ga je beleven

In een stad als Milaan staat het leven nooit stil. De stedelijke vernieuwing gaat dan ook gestaag door en heeft de afgelopen jaren een aantal moderne pareltjes opgeleverd. Met deze wandeltour laat de gids, een echte local expert, je het beste zien van modern Milaan!

Je start bij het moderne Palazzo Lombardia, waar je uiteraard even naar binnen gaat. Vervolgens heb je vanaf Piazza Gae Aulenti een mooi zicht op de wolkenkrabbers (o.a. Bosco Verticale en Tower Pelli) die hier sinds 2009 zijn gebouwd. Wandelend langs Corso Como laat de gids je vervolgens Eataly zien, een geweldig gebouw (het voormalig Teatro Smeraldo) vol Italiaanse delicatessen en lokale producten van de hoogste kwaliteit. Hier kun je na afloop van de tour nog even heerlijk rondslenteren en nagenieten bij één van de vele leuke cafés.

Your Travel Diary

Your Travel Diary

Geboren en getogen in Milaan, Beatrice haar liefde voor de stad ontstond al vroeg in haar leven. Na jaren voor verschillende tourbedrijven gewerkt te hebben besloot ze in 2013 om Your Travel Diary op te richten. Ze creëerde een aantal thematische rondleidingen en dagtrips in en rondom Milaan, welke ze inmiddels met een team van gidsen dagelijks verzorgd.

Inclusief

  • Deskundige lokale gids

Praktische informatie

Modern Milaan wandeltour location
Taal gids Engels
Duur 1 uur, 30 minuten
Starttijd 15:30
Meeting point Bij GIOIA metro stop (op de hoek van Via M. Gioia en Via F. Sassetti)