Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Milaan Segway Tour

Verken Milaan op een leuke manier met een segway!

Hoogtepunten

Het beste van Milaan Segway Tour

Door
Italy Segway Tours
Italy Segway Tours
9,7
Milaan verkennen, maar geen zin om uren door de stad te slenteren? Dan is een segway tour ideaal! In een klein groepje (maximaal 8 personen) laat de deskundige gids je het beste van de stad zien!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Via dei Chiostri, zijstraat van Via dei Cavalieri del Santo Sepolcro, nabij Via Ancona (5 minuten lopen vanaf metro station Lanza-Brera
Duur
3 uur
Taal gids
Engels

De highlights

  • Verken Milaan op een leuke manier met een segway
  • Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad
  • Verdiep je in de historie, cultuur en moderne ontwikkelingen
  • Bekijk o.a. Castello Sforzesco, La Scala, Duomo en Corso Vittorio Emanuele II
  • De deskundige gids vertelt je weetjes en achtergronden over de plekken waar je stopt
  • Je krijgt leuke tips mee voor de rest van je citytrip

Dit ga je beleven

Een heerlijke mix van moderne ontwikkelingen en traditionele Italiaanse cultuur, dat is Milaan. Je vind er fraaie historische bezienswaardigheden zoals het Castello Sforzesco en de Duomo Santa Maria Nascente, maar ook luxe winkelstraten, moderne wolkenkrabbers en het indrukwekkende Corso Vittorio Emanuele II. Met deze segway tour ga je het allemaal zien, want de gids, een echte Milaan expert, neemt je mee naar de belangrijkste plekken van Milaan!

Vooraf krijg je duidelijke instructies en de tijd om even te oefenen met de segway, zodat je zonder problemen de tour door Milaan kan gaan volgen. Dankzij de deskundige lokale gids ontdek je meer over de historie en cultuur van Milaan. Ook kom je meer te weten over de bezienswaardigheden, zodat je Milaan ook echt goed leert kennen tijdens deze tour. Er zijn meer dan genoeg momenten om even van je segway te stappen en rond te lopen, foto's te maken en te genieten van de Italiaanse sfeer. Een bijzonder leuke introductie op Milaan!

Let op:Om de Segway te besturen moet je als deelnemer minimaal 40 of maximaal 120 kilo wegen en minimaal 145 cm lang zijn. Zwangere vrouwen of personen die niet zelfstandig de Segway kunnen op- of afstappen kunnen niet deelnemen aan de Segway Tour.

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Gebruik van de segway

Beoordelingen

10,0
Fantastisch

Op basis van 1 beoordeling

De tour was SUPER goede gids Duidelijke uitleg over de segway en over de route Deze plaatsen waren wij niet tegengekomen als wij alleen maar gelopen hadden Echte aanrader!!!!!!!
10,0
Italy Segway Tours

Italy Segway Tours

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

9,7
3 beoordelingen
5 activiteiten