Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Unusual Rome fietstour

Fiets mee met deze ontspannen fietstour en ontdek de onbekendere plekken die vooral bekend zijn bij de 'locals' van Rome. Met Nederlandstalige gids!

De highlights

 • Verken de onbekendere spots van Rome
 • Met Nederlandstalige gids!
 • Fiets door smalle straatjes waar de Italianen socializen
 • Geniet van prachtige panoramische uitzichten
 • Krijg de beste insider tips voor je verblijf in Rome!
 • Met pauze voor een kop koffie en ijsje
 • Kies voor een e-bike of voor een gewone fiets

Dit ga je beleven

Deze fietstour is een ideale combinatie tussen de hoogtepunten en hidden gems van Rome. Fiets mee langs de prachtige Aureliaanse stadsmuur, een verdedigingsmuur gebouwd in de 3e eeuw na Christus waarvan na ruim 1700 jaar nog 13 kilometer overeind staat. Vervolg je weg door smalle, schaduwrijke verkoelende straatjes waar Italianen bij elkaar komen om de dag door te nemen en te socializen. Bekijk de mooie pleintjes en prachtige fonteinen die Rome rijk is.

De Nederlandse gids vertelt je natuurlijk achtergronden en anekdotes bij de verschillende plekken waar je langs komt. Ook krijg je meer te horen over de cultuur en het leven in een stad als Rome. Je ontdekt verborgen tuinen, archeologische resten en geniet van een aantal mooie panoramische uitzichten. Ideale plekken om wat mooie foto's te schieten! Vraag de gids gerust naar insider tips voor de rest van je verblijf in Rome. Als echte local weet de gids je de beste pleinen, terrasjes, hotspots en wijken aan te wijzen.

Praktische informatie

Unusual Rome fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 4 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome

Inclusief

 • Uitstekende fietsen (je kunt kiezen voor een e-bike of gewone fiets)
 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
 • Voor oudere kinderen zijn er 24'' kinderfietsen
 • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 91 beoordelingen

Rik heeft een prima tour gedaan en wist ontzettend veel te vertellen
9,0
Hartstikke leuke tocht met veel prachtige bezienswaardigheden. Veilige toch met een zeer goede en vriendelijke gids Rik. Hij had veel kennis van zaken en we waren zeer blij dat hij onze gids was. De tocht is niet gevaarlijk want je komt in een goed fietsgebied en zeer leuke straatjes. Een aanrader. Ik zou er direct al op de eerste dag van het verblijf mee beginnen. gegarandeerd dat je plekjes opzoekt die je tijdens de tocht hebt gezien.
10,0
Zeer enthousiaste gids en ingespeeld op de noden.
10,0
We waren maar met 2 en de tour ging gelukkig door! Heel wat verborgen plekjes met leuke details waar we zelf nooit zouden komen en enthousiast toegelicht door Jesse! De fiets is een meerwaarde om 'snel' een overzicht te krijgen. Een aanrader!
10,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
248 beoordelingen
7 activiteiten