Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Unusual Rome fietstour

Ontdek fietsend de hidden gems van Rome!

Lokaal & uniek

Unusual Rome fietstour

Fiets mee met deze ontspannen fietstour en ontdek de onbekendere plekken die vooral bekend zijn bij de 'locals' van Rome. Met Nederlandstalige gids!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome
Duur 4 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Verken de onbekendere spots van Rome
  • Met Nederlandstalige gids
  • Fiets door smalle straatjes waar de Italianen socializen
  • Geniet van prachtige panoramische uitzichten
  • Krijg de beste insider tips voor je verblijf in Rome

Dit ga je beleven

Deze fietstour in Rome is een ideale combinatie tussen de hoogtepunten en verborgen geheimen van Rome. Fiets mee langs de prachtige Aureliaanse stadsmuur, een verdedigingsmuur gebouwd in de 3e eeuw na Christus waarvan na ruim 1700 jaar nog 13 kilometer overeind staat. Vervolg je weg door smalle, schaduwrijke verkoelende straatjes waar Italianen bij elkaar komen om de dag door te nemen en te socializen. Bekijk de mooie pleintjes en prachtige fonteinen die Rome rijk is.

De Nederlandse gids vertelt je natuurlijk achtergronden en anekdotes bij de verschillende plekken waar je langs komt. Ook krijg je meer te horen over de cultuur en het leven in een stad als Rome. Je ontdekt verborgen tuinen, archeologische resten en geniet van een aantal mooie panoramische uitzichten. Ideale plekken om wat mooie foto's te schieten van de fraaie bezienswaardigheden in Rome! Vraag de gids gerust naar insider tips voor de rest van je verblijf in Rome. Als echte local weet de gids je de beste pleinen, terrasjes, hotspots en wijken aan te wijzen.

Inclusief

  • Uitstekende fietsen
  • Deskundige lokale Nederlandse gids
  • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
  • Voor oudere kinderen zijn er 24'' kinderfietsen
  • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 113 beoordelingen

we hebben een hele interessante en gezellige tour gehad waarbij wij heel veel informatie van de gids hebben ontvangen. Hij heeft ons veilig door het drukke Rome geleid en we hebben veel bijzondere plekken gezien.
9,0
We hebben een hele leuke fietstocht gemaakt met Jesse, het was echt geweldig. Hij vertelde veel interessante verhalen die echt meerwaarde hadden. Hij luisterde tevens naar de wensen die uit ons groep(je) kwamen. Jesse bedankt, het was super!!
10,0
De fietstocht was ontspannen, intressant en super leuk. Tijdens de rit werd op verzoek wat afgeweken van de tour, dat was fijn. Dank Anoek!
9,0
fijne ervaring. Top fietsmateriaal en leuke gids. Wij kozen voor de alternatieve rit en dit heeft ruimschoots beantwoord aan onze verwachtingen.
9,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
303 beoordelingen
7 activiteiten