Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Unusual Rome fietstour

Fiets mee met deze ontspannen fietstour en ontdek de onbekendere plekken die vooral bekend zijn bij de 'locals' van Rome. Met Nederlandstalige gids!

De highlights

 • Verken de onbekendere spots van Rome
 • Met Nederlandstalige gids!
 • Fiets door smalle straatjes waar de Italianen socializen
 • Geniet van prachtige panoramische uitzichten
 • Krijg de beste insider tips voor je verblijf in Rome!
 • Met pauze voor een kop koffie en ijsje
 • Kies voor een e-bike of voor een gewone fiets

Dit ga je beleven

Deze fietstour is een ideale combinatie tussen de hoogtepunten en hidden gems van Rome. Fiets mee langs de prachtige Aureliaanse stadsmuur, een verdedigingsmuur gebouwd in de 3e eeuw na Christus waarvan na ruim 1700 jaar nog 13 kilometer overeind staat. Vervolg je weg door smalle, schaduwrijke verkoelende straatjes waar Italianen bij elkaar komen om de dag door te nemen en te socializen. Bekijk de mooie pleintjes en prachtige fonteinen die Rome rijk is.

De Nederlandse gids vertelt je natuurlijk achtergronden en anekdotes bij de verschillende plekken waar je langs komt. Ook krijg je meer te horen over de cultuur en het leven in een stad als Rome. Je ontdekt verborgen tuinen, archeologische resten en geniet van een aantal mooie panoramische uitzichten. Ideale plekken om wat mooie foto's te schieten! Vraag de gids gerust naar insider tips voor de rest van je verblijf in Rome. Als echte local weet de gids je de beste pleinen, terrasjes, hotspots en wijken aan te wijzen.

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 101 beoordelingen

Zeer goede gids, mooie route en goede fietsen!! Deze tocht is echt een aanrader als je niet alleen de meest toeristische punten wilt zien
10,0
Leuke tour met uitleg van Rik! Vele mooie plekken gezien die we zelf niet zouden ontdekken. Perfecte fietsen ook! We waren zo enthousiast dat we de volgende dag weer fietsen gehuurd hebben. Tip: Voor als je zelf fietsen huurt zonder gids: de fiets kaart is niet gedetailleerd genoeg. Meer gedetailleerd zou top zijn. Plus navigatie mét de route, zodat je niet op de hoofdwegen uitkomt. Thanks Rik en cityspotters, Inge
9,0
De Unusual Rome fietstour was voor mijn dochter en mij een enorm succes. We hadden als gids Bram uit Eindhoven. Een geweldige gids, die veel weet van de geschiedenis van Rome en daarover ook heel enthousiast kan vertellen. Hij loodste ons probleemloos van de ene leuke plek naar de andere mooie. Ons gezelschap legde de route af op E-bikes; geen overbodige luxe bij een temperatuur van 38 graden en een parcours met hellingen en heuveltjes. De goede restaurants en bars die hij ons aanraadde, hebben wij diezelfde en de volgende avond nog bezocht; prima tips! Deze toer is echt een aanrader!
10,0
Hele leuke fietstocht met gids Bram. Een erg goede manier om meer van Rome te zien. We waren met klein groepje, was erg gezellig en relaxed.
9,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
270 beoordelingen
7 activiteiten

Inclusief

 • Uitstekende fietsen (je kunt kiezen voor een e-bike of gewone fiets)
 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
 • Voor oudere kinderen zijn er 24'' kinderfietsen
 • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje

Praktische informatie

Unusual Rome fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 4 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome