Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Canal & Aperitivo Boottocht door Venetië

Ontdek het échte Venetië vanuit een comfortabele boot!

Hoogtepunten

Canal & Aperitivo Boottocht door Venetië

Wil je meer zien dan alleen de toeristische hotspots in Venetië? Met deze boottocht ontdek je naast het Canal Grande vooral de minder bekende kanalen en wijken en zie je Venetië zoals alleen de locals het kennen!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij de haven van de Rialto Vismarkt (Pontile di Pescheria)
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

 • Een heerlijke boottocht door Venetië
 • Vaar over het imposante Canal Grande
 • Ontdek het échte Venetië in de wijk Cannaregio
 • De ervaren gids vertelt leuke achtergrondinformatie over Venetië en de plekken waar je langs vaart
 • Geniet van de ondergaande zon op Canal Grande
 • Op het Canal Grande is er een aperitivo pauze, incl. het proeven van lokale Prosecco en cicchetti

Dit ga je beleven

Je eerste stedentrip Venetië is eigenlijk niet compleet zonder een gondelvaart. Voor wie deze toeristische trekpleister liever vermijdt en het échte Venetië wil ervaren is deze boottocht ideaal! Vanuit een comfortabele boot ga je de lokale wijken Cannaregio en Castello in, maar niet voordat je natuurlijk bezienswaardigheden als de Rialtobrug en het San Marcoplein fraai vanaf het water ziet.

De boottocht start op het bekende Canal Grande, om vervolgens lokaal Venetië in te duiken. Je vaart over smalle, rustige kanalen en leert Venetië zo op een andere manier kennen. De gids vertelt je meer over deze wijken, de historie en het leven in Venetië. Na een unieke tocht door de smalle kanalen kom je weer uit bij het imposante Canal Grande. Hier kun je genieten van de ondergaande zon, de historische villa's en de levendigheid van het kanaal tijdens een aperitivo stop. Daarbij proef je lekkere lokale Prosecco en cicchetti (kleine lokale hapjes), Bellísimo!

Inclusief

 • Lokale deskundige Engelstalige gids
 • Boottocht met ervaren bestuurder
 • Kleine groep van maximaal 8 deelnemers
 • Prosecco en cicchetti proeverij

Exclusief

 • Fooi voor de gids

Beoordelingen

10,0
Fantastisch

Op basis van 1 beoordeling

Het was onwijs leuk, een Italiaanse dame heeft veel leuke en interessante informatie verteld, terwijl wij op een mooi luxe boot (waar je zowel binnen als buiten kon staan/zitten) door de grachten van Venetië gingen. Wij waren met totaal 5 personen (max is 8 personen) en er waren genoeg hapjes (3/4 per persoon) en genoeg prosecco! (4 flessen totaal) En beide heel lekker! Ik zou dit zeker aanraden, het is het geld waard (zo'n gondelvaart van 80 euro voor 30 minuten, waar je alleen maar vast staat tussen andere gondels, niet!!) en je ziet juist de leuke plekjes van Venetië.
10,0
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
25 activiteiten