Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Madrid van de daken wandeltour

Ontdek het Madrid boven de drukte van de straat

Hoogtepunten

Madrid van de daken wandeltour

Een unieke wandeltour waarbij je Madrid vanuit vogelvlucht gaat bekijken! Ontdek welke hotspots je kunt vinden op de daken, hoog boven de drukte van de straat.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Ingang La Casa Encendida, Ronda de Valencia 2 (metro: Embajadores, lijn 3)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Spaans of Engels

De highlights

  • Verken de daken van Madrid!
  • Ontdek unieke hotspots op de daken van de gebouwen
  • Geniet van prachtige vergezichten en hemelsblauwe luchten
  • De Nederlandstalige gids laat je een unieke kant van Madrid zien
  • Ontsnap even aan de hectiek van de straat
  • Betaal makkelijk op locatie met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Normaal gesproken blijf je bij je bezoek aan steden als Madrid vooral op straat, terwijl er juist zoveel te zien is vanaf de daken van de hoge gebouwen! Met deze wandeltour neemt de Nederlandse gids je mee naar de leukste "hoge hotspots" in Madrid.

Madrid staat bekend om haar hemelsblauwe luchten. Vanaf de daken kun je dan ook heerlijk genieten van de vergezichten terwijl je even ontsnapt aan de hectiek van beneden. Je komt op plekken die je als toerist normaal gesproken niet snel zal ontdekken. De gids vertelt je ondertussen meer over Madrid, het leven in deze stad en de plekken die je bezoekt. Natuurlijk krijg je ook insider tips voor andere hotspots om te bezoeken tijdens je stedentrip Madrid!

Afhankelijk van je gekozen dag (en de openingstijden van de gebouwen) ga je verschillende plekken bezoeken, zoals een Spaanse tapasbar op het dak van een kantoorgebouw, een heerlijk ontspannend zonterras op het dak van een cultureel centrum en een smaakvol restaurant bovenop een universiteitsbibliotheek. Onderweg van gebouw naar gebouw zie je vanaf de straat Madrid weer in het 'normale' perspectief, waardoor je Madrid tijdens deze tour op verschillende manieren ontdekt. Kortom: een verrassende en leuke tour door Madrid!

Inclusief

  • Nederlandstalige gids
  • Entree tot de daken
  • Een drankje onderweg

Beoordelingen

8,3
Erg goed

Op basis van 10 beoordelingen

Het is niet echt wandelen over de daken.... Je wandelt naar een aantal gebouwen waar je vanaf het dak de stad bekijkt. Dat is wel leuk overigens! Onze Nederlandse gids Myrthe uit Bladel was wel geweldig! Het was een gezellige, interessante en leuke wandeltocht.
8,0
Heel leuk, lekker relaxed! Interessant om over het leven in Madrid te horen en goede tips gekregen. Een aanrader!
8,0
Daken waren leuk, maar verwachting was anders. De verwachting was dat je van dak naar dak gaat. Niet dak op, rondkijken, dak af, door de stad naar volgende dak en weer opnieuw.
7,0
Schitterende wandeltocht, kom op locaties waar je normaal gesproken zo langs zal lopen. Tevens van onze Gids veel achtergrond informatie ontvangen, zeker handig al je de eerste keer op bezoek ben in Madrid.
9,0
MadWay

MadWay

Arma, Myrte en Sjoukje kwamen alle drie tussen 2006 en 2008 terecht in Madrid en werden meteen verliefd op deze heerlijke stad. Arma besloot haar passie voor Madrid met anderen te gaan delen en richtte MadWay op. Sjoukje en Myrte sloten zich bij Arma aan en inmiddels verzorgen ze al jaren unieke, thematische, volledig op maat gemaakte rondleidingen in Madrid.

8,8
40 beoordelingen
4 activiteiten