Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Privé Tapas Tour in Madrid

Ontdek de tapas van Madrid (vanaf 4 personen)

Hapjes & drankjes

Privé Tapas Tour in Madrid

In de verborgen straatjes aan beide zijden van Calle Huertas vind je de mooiste juweeltjes op het gebied van tapas. Ontdek wandelend de authentieke tapasbarretjes en proef heerlijke tapas! Deze gezellige privé tapas tour is onder begeleiding van een Nederlandstalige gids vol expertise en passie voor Madrid.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Plaza Santa Ana, bij het witte standbeeld van Calderon de la Barca
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Spaans of Engels

De highlights

  • Heerlijke tapastour (te voet) met Nederlandstalige gids!
  • Verken de levendige Barrio de las Letras en de Calle Huertas
  • Proef de bijzondere Madrileense tapas
  • Je bezoekt 3 authentieke en sfeervolle tapasbars
  • Leer meer over de Madrileense (eet)cultuur
  • Inclusief 6 tapas en 3 drankjes!
  • Betaal makkelijk op locatie met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

In de verborgen straatjes aan beide zijden van Calle Huertas vind je de mooiste juweeltjes op het gebied van tapas. Samen met de Nederlandstalige gids ga je deze authentieke tapasbarretjes ontdekken en proef je de heerlijke Madrileense tapas!

De zijstraatjes van Calle Huertas, gelegen middenin de wijk Las Letras, boden ooit een thuis voor de meest prominente schrijvers van de Spaanse Gouden Eeuw (zoals Cervantes en Lope de Vega). Nu hebben de mooiste juweeltjes op het gebied van tapas zich daar verenigd in “Las Letras Reunidas”. Samen sterk bieden zij de kenners een paar keer per jaar een alternatieve tapasroute aan. Speciaal voor jou wordt deze heerlijke tapastour herhaald. Laat je tong strelen door de bijzondere tapas die geïnspireerd zijn op de klassiekers... maar dan beter!

Onder begeleiding van de deskundige Nederlandstalige gids leer je de Madrileense (tapas)cultuur beter kennen. Je ziet een uniek stukje van Madrid met een bruisend uitgaansleven. Je vindt er veel lokale barretjes, eetgelegenheden en twee jazzcafés. Zo krijg je ook nog leuke insider tips mee voor de rest van je verblijf in Madrid!

Inclusief

  • Inclusief 6 tapas en 3 drankjes in 3 bars!
Privé Tapas Tour in Madrid
Privé Tapas Tour in Madrid

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 9 beoordelingen

Was een hele leuke en gezellige toer met een gezellige gids
8,0
De tapastour is een leuke manier om Madrid te leren kennen. Als je de tour met een local als gids aan het begin van je reis plant, weet je wat de moeite waard is om te doen.
9,0
Gezellige avond met Marijn en tapas. Een mooie smaakvolle combinatie. Leuk om door straatjes te lopen waar je niet zo snel komt. Kortom een aanrader om een ander stukje Madrid te zien!
9,0
Mede Door myrte een hele leuke avond gehad. Leuke barretjes/restaurant geweest waarvan waar er 1 was waar we normaal waarschijnlijk niet in gaan vond ik de leukste en de lekkerste tapas. Dat was Gatos. Zou die verplicht op de tapas toer houden je kijkt je ogen uit.
8,0
MadWay

MadWay

Arma, Myrte en Sjoukje kwamen alle drie tussen 2006 en 2008 terecht in Madrid en werden meteen verliefd op deze heerlijke stad. Arma besloot haar passie voor Madrid met anderen te gaan delen en richtte MadWay op. Sjoukje en Myrte sloten zich bij Arma aan en inmiddels verzorgen ze al jaren unieke, thematische, volledig op maat gemaakte rondleidingen in Madrid.

8,8
40 beoordelingen
4 activiteiten