Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Istanbul

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Istanbul met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Istanbul

Istanbul is een stad vol contrasten en historie. Slenter door de straatjes en bewonder de oude huizen en gebouwen. Of kies voor een rondleiding met een gids en luister naar de boeiende verhalen en leuke weetjes. Gegarandeerd dat je van Istanbul gaat houden. Tijdens je eerste bezoek aan de stad bekijk je natuurlijk de bijzondere bezienswaardigheden van Istanbul. Maar ook op culinair gebied valt er genoeg te ontdekken in Istanbul. De leukste manier om de stad te verkennen is met een lokale gids. Je ontdek meteen de beste adresjes en plekjes voor een échte lokale ervaring. Ontdek hier de leukste activiteiten in Istanbul.

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Istanbul van dichtbij

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals de Hagia Sofia? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Istanbul doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Food tours: Proef de typische hapjes en lekkernijen

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Istanbul. Tijdens je bezoek aan Istanbul wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Istanbul

Ontdek

Ontdek Istanbul met échte

Geniet

Ervaar het beste van Istanbul en geniet volop van je citytrip

Over Istanbul

Istanbul
“East is East and West is West and never the twain shall meet”. Hiermee bedoelde Rudyard Kipling dat het Oosten en Westen zó verschillend zijn dat ze elkaar nooit helemaal begrijpen. Toch komen ze Istanbul samen, letterlijk op de grens van Azië en Europa. Deze stad aan de Bosporus heeft door de vele moskeeën, islamitische heiligdommen en Westerse invloeden een unieke, levendige sfeer vol prachtige bezienswaardigheden en leuke activiteiten.