Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Hamburg

Rondleidingen en stadswandelingen in Hamburg

Hamburg is een stad vol contrasten, van historische panden en luxe winkelstraten tot de Reeperbahn. De leukste manier om de must-see bezienswaardigheden van Hamburg te ontdekken is door rondleiding te doen met een echte local als deskundige gids. Boek één van deze leuke stadswandelingen en Explore Hamburg!


De highlights

Hamburg Hoogtepunten wandeltour

Met deze rondleiding zie je de highlights van Hamburg! Je ziet o.a. Speicherstadt, HafenCity en het historische centrum. De lokale gids vertelt je meer over de stad en de plekken waar je langskomt. Zo leer je Hamburg goed kennen en zie je het beste van de stad.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Ontdek Hamburg Privé wandeltour

Wil je op een verrassend leuke manier kennismaken met Hamburg? Met deze privé wandeltour ga je onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige lokale gids de hoogtepunten, unieke plekjes en bijzondere verhalen van Hamburg ontdekken!

Bekijk & boek

Kijk je ogen uit

Reeperbahn wandeltour

Hét uitgaansgebied van Hamburg is natuurlijk de Reeperbahn. Deze beroemde straat is met name bekend vanwege de strip clubs, sex shops en prostitutie. Je vindt hier echter ook bekende muziekclubs, restaurants, theaters en discotheken. Met deze wandeltour neemt een vriendelijke & ervaren lokale gids je mee op een ontdekkingstocht door dit bruisende gebied!

Bekijk & boek

Feel like a local

Hamburg Insiders wandeltour

Hamburg is een levendige stad vol leuke wijken. Met deze wandeltour laat de gids je de chique, art nouveau wijk van Hamburg zien, vol leuke cafés en boetiekjes. Ook bezoek je de hippe en culturele wijken van de stad. Zo zie je het Hamburg zoals de locals het kennen en ervaar je de stad pas echt!

Bekijk & boek

De ideale kennismaking

Hamburg Compleet wandeltour

Perfect voor de eerste of tweede dag van je bezoek aan Hamburg. De deskundige lokale gids laat je Hamburg zo compleet mogelijk zien! Uiteraard zie je alle beroemde bezienswaardigheden en hidden gems van de stad. Inclusief de beste tips voor de rest van je citytrip!

Bekijk & boek