Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek het hoogtepunt van je citytrip

Bordeaux

Kies uit de leukste dingen om te doen in Bordeaux, exclusief geselecteerd op kwaliteit en met gidsen & locals vol expertise en passie

Wat te doen in Bordeaux

Bezoek je Bordeaux dan kom je ongetwijfeld in aanraking met de beroemde wijnen uit de regio. Veel bezoekers komen hier speciaal voor naar Bordeaux. Fiets naar de wijngaarden bij Saint-Émilion en proef lokale wijnen bij een wijnmakerij. In Bordeaux zelf kun je heerlijk slenteren door de historische stad en volop genieten van de lokale keuken in een van de vele restaurants. Aan jaarlijkse evenementen en festivals is geen gebrek in Bordeaux. Bezoek in juni het Fête le Fleuve, dat volledig in teken staat van de rivier de Garonne. Ontdek hier de leukste dingen om te doen in Bordeaux.

Kies uit de leukste tours & activiteiten

Exclusief geselecteerd op kwaliteit en inhoud

Ontdek de beste plekjes van de stad

Kies voor gidsen & locals vol expertise en passie

Beleef het hoogtepunt van je citytrip

Geniet volop van het beste van de stad

Informatie over Bordeaux

Bordeaux
Bordeaux stond tot het einde van de 20e eeuw bekend als een grauwe stad. Daar is verandering in gekomen: historische gebouwen zijn gerestaureerd, er zijn nieuwe tramlijnen en de kades langs de Garonne zijn opgeknapt. De stad straalt weer, net als in de hoogtijdagen in de 18e eeuw! Het oude centrum staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bordeaux is een bijzonder sfeervolle stad waar je op een warme zomeravond heerlijk kunt slenteren door de gezellige straatjes.