Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Bordeaux

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Bordeaux met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Bordeaux

Bezoek je Bordeaux dan kom je ongetwijfeld in aanraking met de beroemde wijnen uit de regio. Veel bezoekers komen hier speciaal voor naar Bordeaux. Kies voor een unieke activiteit en ga een leuke fietstocht doen door de wijngaarden bij Saint-Émilion en proef lokale wijnen bij een wijnmakerij. In Bordeaux zelf kun je de historische stad gaan verkennen met een lokale gids, doe bijvoorbeeld een fietstour langs alle highlights. Aan jaarlijkse evenementen en festivals is geen gebrek in Bordeaux. Bezoek in juni het Fête le Fleuve, dat volledig in teken staat van de rivier de Garonne. Ontdek hier de leukste dingen om te doen in Bordeaux.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Bordeaux

Met een fietstour ontdek je Bordeaux op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Bordeaux. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Food tours: Proef de lokale keuken van Bordeaux

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Bordeaux. Tijdens je bezoek aan Bordeaux wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Bordeaux

Ontdek

Ontdek Bordeaux met échte

Geniet

Ervaar het beste van Bordeaux en geniet volop van je citytrip

Over Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux stond tot het einde van de 20e eeuw bekend als een grauwe stad. Daar is verandering in gekomen: historische gebouwen zijn gerestaureerd, er zijn nieuwe tramlijnen en de kades langs de Garonne zijn opgeknapt. De stad straalt weer, net als in de hoogtijdagen in de 18e eeuw! Het oude centrum staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bordeaux is een bijzonder sfeervolle stad waar je op een warme zomeravond heerlijk kunt slenteren door de gezellige straatjes. Belangrijke bezienswaardigheden in Bordeaux zijn de Basilique Saint-Michel de Bordeaux, de Cathédrale Saint-André de Bordeaux en Les Quais. Om in korte tijd veel van de bezienswaardigheden in Bordeaux te zien kun je samen met een lokale gids ontspannen gaan fietsen in Bordeaux. Zo krijg je ook nog eens handige lokale tips mee van de gids, ideaal voor de rest van je verblijf in Bordeaux!