Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Napels

Ontdek

Ontdek Napels met échte

Geniet

Ervaar het beste van Napels en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Napels

Napels is zo’n stad waar je pas echt van leert houden wanneer je samen met een lokale gids de bijzondere bezienswaardigheden en verborgen geheimen ontdekt. Doe een fietstour met een Nederlandse gids en verken de mooiste plekjes van Napels. Of wandel ontspannen door het historische centrum en verbaas je over de rijke historie. Genoeg leuke activiteiten in Napels. Ook buiten Napels valt genoeg te doen. Je kunt verschillende dagtrips vanuit Napels doen naar o.a. Vesuvius, Pompeï en de Amalfikust. Dit zijn de leukste dingen om te doen in Napels.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Napels

Met een fietstour ontdek je Napels op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Napels. Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke bezienswaardigheden in Napels

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals Castel Nuovo? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Napels doen? Doe een rondleiding met een leuke Nederlandse gids!
Ontdek alle rondleidingen

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Napels

Nu je toch in Napels bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Italië vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Napels mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Over Napels

Napels
Napels ligt schitterend aan de Baai van Napels. Eerst Napels zien en dan sterven is een bekende uitdrukking. Veel mensen denken dat dit betekent dat je ‘de mooiste stad ter wereld’ moet zien voor je sterft. Druk en hectisch, maar ook vol historische gebouwen, musea, archeologische juweeltjes en een gezellig straatleven. In het historische centrum ontdek je verschillende van de bijzondere bezienswaardigheden in Napels. Slenter door de gezellige straatjes en proef de authentieke Italiaanse sfeer. Naast het bezoeken van de top bezienswaardigheden van Napels zijn er ook verschillende leuke dingen om te doen. Zo kun je onder begeleiding van een deskundige gids heerlijk fietsen in Napels. Een leukere manier om kennis te maken met sfeervol Napels is er eigenlijk niet! Naast fietstours zijn er ook ontspannen rondleidingen met een Nederlandstalige gids en leuke excursies naar Vesuvius, Pompeii en de Amalfi kust.