Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Bernabéu Stadion

Als je fan bent van aartsrivaal FC Barcelona zal je dit stadion waarschijnlijk mijden, maar andere voetbalfans zullen het leuk vinden een blik te werpen in de thuishaven van Real Madrid. Het stadion werd gebouwd in 1947 en biedt plaats aan meer dan 75.000 toeschouwers. De volledige naam is Santiago Bernabéu, naar de toenmalige voorzitter van de voetbalclub die geld leende voor de bouw van dit stadion. Het was destijds het modernste stadion van Spanje.

Een rondleiding door het stadion begint met een panoramisch kijkje op het speelveld vanaf het dak. Daarna bezoekt u de ‘Presidential Box’, de kleedkamers, de spelerstunnel, de bank en natuurlijk het speelveld zelf. Vervolgens gaat u naar de tentoonstelling van trofeeën om te eindigen bij de winkel met souvenirs.

Handig om te weten

Website: Estadio Santiago Bernabéu
Adres: Avenida Concha Espina 1
Openingstijden: 10.00–19.00 (kortere openingstijden op matchdagen)
Toegangsprijs: € 19,00, onder 14 jaar € 13,00

Raadpleeg de website van het Bernabéu Stadion voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Tickets voor het Bernabéu Stadion

Koop hier direct je tickets voor het Bernabéu Stadion. Zo hoef je bij aankomst niet in de rij te staan en heb je alles al eenvoudig online geregeld!

Madrid Card

Met de Madrid Card krijg je gratis toegang of kortingen op vele musea, attracties, restaurants en andere leuke dingen om te doen! Koop de Madrid Card hier direct voordelig online.

Keuzehulp Hotels & vliegtickets

Voorkom uren rondspeuren op internet en vind eenvoudig je ideale hotel in Madrid of de meest voordelige vliegtickets naar Madrid met deze handige prijsvergelijkers.