Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Classic London fietstour

Ontdek de highlights van Londen met de fiets & onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids! Met deze fietstour zie je alle 'classics' van Londen zoals de London Eye, The Houses of Parliament, Westminster Abbey en het Koninklijk Paleis.

De highlights

  • Deze fietstour is met een deskundige Nederlandse gids!
  • Fiets langs de hoogtepunten van centraal Londen
  • Bekijk o.a. de London Eye en Westminster Abbey
  • Je krijgt de beste insider tips, handig voor de rest van je citytrip!
  • De meest ervaren fietstour organisator in Londen, al 25 jaar!

Dit ga je beleven

De ideale start van je stedentrip Londen! Met deze leuke fietstour ontdek je alle classics van Londen ontspannen met de fiets. Vanaf het meeting point fiets je onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids eerst naar Southbank, het culturele hart van Londen. Hier zie je o.a. de London Eye, de Big Ben en de Houses of Parliament.

Fietsend langs de Theems zie je bezienswaardigheden zoals Lambeth Palace (hier zetelt de Aartsbisschop van Canterbury). Je steekt de Theems over en bezoekt de binnenplaats van Westminster School (met een bijzonder uitzicht op de Westminster Abbey) en stopt natuurlijk bij Buckingham Palace.

De fietstour gaat vervolgens richting Trafalgar Square, waar het imponerende standbeeld van Lord Nelson het perfecte fotomoment is. Je ontdekt het sfeervolle Covent Garden, waar je veel gerenommeerde restaurants en levendige straatartiesten kunt vinden. Een bezoek aan de oudste wijk van Londen ontbreekt natuurlijk ook niet. Je fietst langs Lincoln's Inn Fields en volgt de oude veeroutes naar Smithfield Market. Hier vertelt de gids meer over het turbulente verleden en huiveringwekkende middeleeuwse historie van de wijk.

De fietstour wordt afgesloten met een stop bij St Paul's Cathedral, om vervolgens via de Blackfriars Bridge te eindigen bij het meeting point van de fietstour. Naast de vele stops waar de gids leuke achtergrondinformatie en feitjes zal vertellen krijg je onderweg ook de beste insider tips van de gids. Dit maakt deze fietstour de ideale start van je bezoek aan Londen!

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 41 beoordelingen

Tour en gids top zo ook de route. Aankomst wat onduidelijk en rommelig verloop. Balie lastig te vinden maar zal te maken hebben met de verbouw. Al met al een leuke manier om londen te verkennen.
8,0
Interessante tour met een fijne gids. We hebben de classic tour gedaan en zijn zo op alle high light punten van Londen geweest. Dankzij Miriam, onze gids, hebben we een fijne voormiddag in deze stad gehad.
9,0
Hele leuke fietstour met vele highlights; daarnaast ook in diverse wijken geweest . Hierdoor werd mijn bezoek aan Londen weer anders dan andere keren . Goede gids, Miriam. Wist veel te vertellen allemaal ook leuke “weetjes“. Hierdoor veel kennis vergaard . Een klein minpuntje; weinig tijd voor wat mooie dotos maken. Om een fotomoment moest gevraagd worden, maar was dan ook een enkel probleem . Al met al een hele leuke aanvulling op onze Londen trip! Bedankt !
8,0
Je komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Gids vertelde erg gepassioneerd. Meetingpoint was moeilijk te vinden. Er had beter aangegeven kunnen worden welk metrostation in de buurt ligt.
7,0
London Bicycle Tour Company

London Bicycle Tour Company

Al vele jaren is London Bicycle Tour Company met haar lichtblauwe fietsen een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Londen. Al in 1991 begon Robert met het aanbieden van de eerste fietstour. Inmiddels worden er fietstours in 8 verschillende talen aangeboden en vertrekken er iedere dag leuke fietstours door bijzonder Londen.

8,6
77 beoordelingen
6 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige Nederlandse gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Stops bij de beroemde bezienswaardigheden
  • Leuke achtergrondinformatie, feitjes en lokale tips

Praktische informatie

Classic London fietstour location
Taal gids Nederlands, Frans of Engels
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Lambeth Towers, 74 Kennington Rd., London SE11 6NL