Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Classic London fietstour

Ontdek de highlights van Londen met de fiets & onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids! Met deze fietstour zie je alle 'classics' van Londen zoals de London Eye, The Houses of Parliament, Westminster Abbey en het Koninklijk Paleis.

De highlights

  • Deze fietstour is met een deskundige Nederlandse gids!
  • Fiets langs de hoogtepunten van centraal Londen
  • Bekijk o.a. de London Eye en Westminster Abbey
  • Je krijgt de beste insider tips, handig voor de rest van je citytrip!
  • De meest ervaren fietstour organisator in Londen, al 25 jaar!
  • Betaal makkelijk met cash (Engelse ponden) of credit card bij het meeting point

Dit ga je beleven

De ideale start van je stedentrip Londen! Met deze leuke fietstour ontdek je alle classics van Londen ontspannen met de fiets. Vanaf het meeting point fiets je onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids eerst naar Southbank, het culturele hart van Londen. Hier zie je o.a. de London Eye, de Big Ben en de Houses of Parliament.

Fietsend langs de Theems zie je bezienswaardigheden zoals Lambeth Palace (hier zetelt de Aartsbisschop van Canterbury). Je steekt de Theems over en bezoekt de binnenplaats van Westminster School (met een bijzonder uitzicht op de Westminster Abbey) en stopt natuurlijk bij Buckingham Palace.

De fietstour gaat vervolgens richting Trafalgar Square, waar het imponerende standbeeld van Lord Nelson het perfecte fotomoment is. Je ontdekt het sfeervolle Covent Garden, waar je veel gerenommeerde restaurants en levendige straatartiesten kunt vinden. Een bezoek aan de oudste wijk van Londen ontbreekt natuurlijk ook niet. Je fietst langs Lincoln's Inn Fields en volgt de oude veeroutes naar Smithfield Market. Hier vertelt de gids meer over het turbulente verleden en huiveringwekkende middeleeuwse historie van de wijk.

De fietstour wordt afgesloten met een stop bij St Paul's Cathedral, om vervolgens via de Blackfriars Bridge te eindigen bij het meeting point van de fietstour. Naast de vele stops waar de gids leuke achtergrondinformatie en feitjes zal vertellen krijg je onderweg ook de beste insider tips van de gids. Dit maakt deze fietstour de ideale start van je bezoek aan Londen!

Praktische informatie

Classic London fietstour location
Taal gids Nederlands, Frans of Engels
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point 1 Gabriel's Wharf, 56 Upper Ground, London, SE1 9PP

Inclusief

  • Deskundige Nederlandse gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Stops bij de beroemde bezienswaardigheden
  • Leuke achtergrondinformatie, feitjes en lokale tips

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 29 beoordelingen

Mi
Mieke
Veel gezien. Tanja deed dit aangenaam. Wel een grote groep waardoor je moeite moest doen om dicht bij de gids te geraken om alles te verstaan.
8,0
Jo
John
Goede uitleg, mooie tocht, al met al een erg leuke manier om de stad te leren kennen.
9,0
Ph
Philip
Super! Goede gidse in een prachtige stad! We komen zeker en vast terug................
10,0
In
Ingrid
Superleuk, je ziet veel in korten tijd! Je krijgt een leuk beeld van de highlights, een aanrader!
9,0
London Bicycle Tour Company

London Bicycle Tour Company

Al vele jaren is London Bicycle Tour Company met haar lichtblauwe fietsen een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Londen. Al in 1991 begon Robert met het aanbieden van de eerste fietstour. Inmiddels worden er fietstours in 8 verschillende talen aangeboden en vertrekken er iedere dag leuke fietstours door bijzonder Londen.

8,6
58 beoordelingen
6 activiteiten