Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Hip Oost Londen wandeltour

Ontdek de leukste markten, pop-up stores & street art

Lokaal & uniek

Hip Oost Londen wandeltour

Oost Londen is altijd al een plek geweest van verandering en diversiteit. Vandaag de dag vind je hier de hipste plekjes van Londen, van vintage pop-up stores tot unieke cafés en eettentjes. Met deze wandeltour ontdek je onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids de meest hippe, unieke en verrassende plekjes van Oost Londen!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Tegenover Liverpool Street station bij het politiebureau
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Verken het hippe Oost Londen met een Nederlandse gids
  • Zie fraaie street art en ontdek werk van Banksy
  • Ontdek hippe hotspots, cafés en leuke marktjes
  • Je komt o.a. langs Brick Lane, Spitalfields market en Shoreditch
  • Na deze wandeltour weet je de hipste plekjes van Londen met gemak te vinden!

Dit ga je beleven

Maak kennis met het multiculturele, bruisende en hippe Oost Londen! Een bezoek brengen aan Oost Londen mag eigenlijk niet ontbreken aan je stedentrip Londen. Oost Londen is al eeuwenlang een plek waar verschillende bevolkingsgroepen bij elkaar komen. De mix van culturen zorgt ervoor dat dit een levendige plek is vol verrassende hotspots.

Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandse gids ontdek je de leukste plekjes van Oost Londen. Je ziet fraaie street art, leuke marktjes, hippe pop-up stores en unieke cafés. De gids neemt je mee naar o.a. Brick Lane, Spitalfields market, The Old Truman Brewery en Shoreditch. Natuurlijk ontdek je onderweg ook werk van Banksy!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandse gids
  • Handige insider tip van de gids
  • Leuke achtergrondinformatie en feitjes bij de verschillende stops

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

Super leuke tour! Je krijgt een ander beeld van Londen. Ans weet veel te vertellen en geeft veel informatie. Super veel leuke street art, winkels en leuke plekjes om te eten. We hadden een privé tour, waardoor je veel aandacht krijgt en veel vragen kan stellen. Een echte aanrader! Na de tour zijn we de rest van de dag in deze wijk gebleven om alle leuke winkeltjes te kunnen bekijken.
9,0
Aanrader, je ziet Londen eens anders en de gids (Ans) doet haar job prima. Wij waren zeer tevreden !
9,0
NLGids Londen

NLGids Londen

Toen Ans de kans kreeg om naar Londen te verhuizen zei ze meteen ja! Samen met haar dochter heeft ze inmiddels de hele stad doorkruist en Londen leren kennen als een echte Londenaar. Als gekwalificeerde gids verzorgt Ans unieke rondleidingen en fietstochten door Londen, van de highlights, typische Engelse pubs tot de hidden gems.

8,9
34 beoordelingen
6 activiteiten