Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

London Old Town fietstour

Duik de historie in en leer Londen echt goed kennen

Lokaal & uniek

London Old Town fietstour

Beleef de bijzondere historie van Londen met deze fietstour door 'Old Town'! Verken de belangrijkste bezienswaardigheden en ontdek welke rol ze hebben gespeeld in de geschiedenis van Londen. Zo leer je Londen pas echt kennen!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Lambeth Towers, 74 Kennington Rd., London SE11 6NL
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de historie van Londen met een lokale gids!
  • Verken o.a. Borough Market, Tower Bridge en Square Mile
  • Verdiep je op een toegankelijke en leuke manier in de geschiedenis van de stad
  • Ervaar de contrasten tussen historisch & modern Londen

Dit ga je beleven

Wil je meer meekrijgen van Londen dan alleen de highlights? Met deze fietstour duik je de historie van Londen in en maak je je stedentrip Londen net even wat specialer! De route van de fietstour brengt je eerst langs Tate Modern Art Gallery en New Globe Theatre, om vervolgens één van de grootste en oudste food markets van Londen te bezoeken, Borough Market.

De deskundige gids zal je bij de verschillende stops boeiende achtergrondinformatie en feitjes vertellen over de historie van Londen. Bij de stops ontdek je natuurlijk meer over de rol die de bijzondere plekken gespeeld hebben in de geschiedenis van de stad.

Via de Tower Bridge fiets je langs de old Dockyards, een wirwar van oude pakhuizen en smalle steegjes. Hier is een korte stop bij Captain Kidd, een oude pub. Vervolgens fiets je door een gebied vol industriële historie, waar de oude gebouwen nu in trek zijn bij jonge designers en kunstenaars.

De volgende stop is Square Mile, het financiële hart van Londen. Hier vind je oude instituten zoals Lloyd's of Londen, de Royal Exchange en Mansion House. Je hebt hier genoeg tijd om de fraaie architectuur van deze gebouwen te bewonderen. De laatste stop is bij St Paul's Cathedral. Zo maak je met deze fietstour op een toegankelijke en leuke manier kennis met de historie van Londen, ideaal voor wie meer wil dan alleen de highlights zien!

Inclusief

  • Deskundige Engelstalige gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Een toegankelijke en leuke kennismaking met de historie van Londen
  • Stops bij bijzondere plekken en bezienswaardigheden

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 1 beoordeling

Fijne manier om Londen te zien op een zondagmiddag. Je hoort wat van de gebouwen die je anders niet zou weten en argeloos zou voorbij gaan.
8,0
London Bicycle Tour Company

London Bicycle Tour Company

Al vele jaren is London Bicycle Tour Company met haar lichtblauwe fietsen een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Londen. Al in 1991 begon Robert met het aanbieden van de eerste fietstour. Inmiddels worden er fietstours in 8 verschillende talen aangeboden en vertrekken er iedere dag leuke fietstours door bijzonder Londen.

8,7
91 beoordelingen
6 activiteiten