Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Londen

Fietstours in Londen

In een metropool als Londen kun je met gemak dagen ronddwalen. Een fietstour met een lokale gids is dan ook de ideale manier om alles te zien dat Londen zo speciaal maakt! Met een lokale Nederlands- of Engelstalige gids ontdek je de hoogtepunten en bezienswaardigheden op een ontspannen manier met de fiets. Klaar om Londen te ontdekken?


De Highlights

Classic London Fietstour

In het hart van Londen vind je de bezienswaardigheden waar deze Britse hoofdstad zo bekend om staat. De deskundige Nederlandse gids laat je enthousiast zien waarom Londen zo'n leuke stad is! Je ziet o.a. de London Eye, de Westminster Abbey, Buckingham Palace en St Paul's Cathedral.

Bekijk & boek

Maak kennis met Londen

Hoogtepunten van London Fietstour

Ontdek meteen alle hoogtepunten van Londen met deze leuke fietstour! Onder begeleiding van een ervaren lokale gids maak je kennis met beroemde bezienswaardigheden zoals Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace en Trafalgar Square. Deze fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Londen.

Bekijk & boek

Trendy en Historisch

We Love London Fietstour

Liefhebbers van cultuur, historie, uitgaan en shopping moeten in West End zijn. Met deze leuke fietstour ontdek je onder begeleiding van een ervaren Engelstalige gids de hotspots van het levendige West End! Je ziet o.a. Hyde Park en fietst door de leuke wijken Soho en Chinatown. Een heerlijke fietstour vol historische plekken en hedendaagse hotspots.

Bekijk & boek

Het andere Londen

De Geheimen van Londen Fietstour

Kun je de highlights wel op eigen houtje vinden of ben je al vaker in Londen geweest dan is deze tour voor jou! De lokale Nederlandstalige gids laat je het andere Londen zien, heerlijk ontspannen met de fiets!

Bekijk & boek

Privé fietstour met Nederlandse gids

Londen Privé Fietstour voor kleine groepen

Liever een Nederlandstalige privé fietstour met je gezin of vrienden langs de hoogtepunten van Londen? Boek dan deze privé fietstour voor groepen t/m 9 personen en maak op een ontspannen, persoonlijke en unieke manier kennis met Londen!

Bekijk & boek

Sfeervol Londen

London by Night Fietstour

De beroemde spots en monumenten van Londen zijn 's avonds prachtig verlicht. Hoe kun je dit beter gaan verkennen dan met de fiets? Met deze fietstour neemt de Engelstalige gids je mee op een unieke tour en sfeervolle tour!

Bekijk & boek

Oost-Londen

Londen Old Town Fietstour

Iedereen kent "The City" inmiddels als het financiële hart van Londen. Maar er is nog veel meer te beleven in East End, want je vindt hier hippe wijken, historische bezienswaardigheden en moderne architectuur. Maak kennis met deze bijzondere mengelmoes en ontdek het échte Londen met een lokale Engelstalige gids.

Bekijk & boek

Voor scholen, bedrijven & grotere groepen

Londen Privé Fietstour voor grote groepen

Zoek je een leuke (groeps)activiteit om te doen tijdens jullie stedentrip Londen? Dan is een privé fietstour een uitstekende optie. Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen groep fietst en hebt alle mogelijkheden om de route aan te passen op jullie wensen!

Bekijk & boek

Met het gezin

Familie Fietstour in Londen

Ontdek Londen met de hele familie en een ervaren Nederlandstalige privé gids! Met deze fietstour fiets je altijd alleen met je eigen familie en krijg je een fietstour op maat. Leuk voor het hele gezin!

Bekijk & boek