Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in New York

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek New York met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in New York

Fietstours: Ontspannen fietsen door New York

Met een fietstour ontdek je New York op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van New York. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in New York

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals Brooklyn Bridge? Of een gezellige wandeling door het bruisende centrum van New York doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Food tours: Proef de lokale keuken van New York

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook New York. Tijdens je bezoek aan New York wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in New York

Ontdek

Ontdek New York met échte

Geniet

Ervaar het beste van New York en geniet volop van je citytrip

Over New York

New York
De stad die nooit slaapt. Dat wordt gezegd van New York en inderdaad, de stad in het noordoosten van de Verenigde Staten bruist dag en nacht. Natuurlijk zijn er de imposante wolkenkrabbers, maar ook is er het rustgevende Central Park, een enorm cultureel aanbod, winkels in overvloed en de kleurrijke inwoners. New York ken je ook van beroemde bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, de Statue of Liberty en het altijd drukke Times Square.