Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Park & Soul fietstour

Fiets door Central Park en het Harlem vol soul!

Avontuur

Park & Soul fietstour

Een heerlijke fietstour door het indrukwekkende Central Park en de wijk Harlem, vol met haar soul en cultuur. Voel je als een echte local New Yorker!
Starttijd 10:00
Meeting point Upper East Side Manhattan (exacte locatie ontvang je na betaling)
Duur 5 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • De ideale combinatie van natuur en cultuur in een ontspannen fietstour!
  • Een dagvullende fietstour door New York
  • Zorgvuldig uitgekozen route met een ervaren en vriendelijke gids
  • Bekijk de highlights van het indrukwekkende Central Park
  • Ervaar de diversiteit en cultuur van het soulvolle Harlem
  • Fietsen in New York als ideale invulling van je dag!

Dit ga je beleven

De fietstour start in het oosten van Manhattan, de rijkste buurt van de stad met extravagante 'brownstone' huizen en villa's. Vlakbij ligt Central Park, dat altijd weer verrast met haar natuurlijke schoonheid. In Central Park bezoek je o.a. Strawberry Fields, het enige "strand" op Manhattan Island. Ook bezoek je North Woods loch, een 3500 jaar oude obelisk. De ervaren gids vertelt je natuurlijk leuke verhalen en anekdotes bij de verschillende bezienswaardigheden.

Na de ontspannen fietstocht door Central Park bezoek je de wijk Harlem, waar je o.a. een live zondagse gospeldienst meemaakt, het kantoor van de Clinton Foundation (waar Bill Clinton ook zijn persoonlijke kantoor heeft) en enkele cultureel historische spots bezoekt. In Harlem is er ook voldoende tijd voor een heerlijke soul food lunch (kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de prijs). Wil je de natuur, cultuur en diversiteit van New York beter leren kennen? Dan is deze tour een echte aanrader. De vriendelijke en deskundige gids geeft je ook graag tips voor leuke dingen om te doen tijdens de rest van je verblijf in New York.

Inclusief

  • Gebruik van een goede fiets
  • Deskundige lokale gids

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 1 beoordeling

Fantastische tour met fantastische gids Richard Sanford. "Unique as the city itself".
9,0
Bike the Big Apple

Bike the Big Apple

Al meer dan 17 jaar verzorgt Bike the Big Apple leuke “off the beaten path” fietstours in New York. Ooit begonnen als familiebedrijf, inmiddels bestaat Bike the Big Apple uit 9 locals die je graag de diversiteit van New York laten zien. Met verschillende thematische fietstours, veel persoonlijke aandacht en een enorme lading kennis over New York is Bike the Big Apple een uitstekende keuze.

9,0
1 beoordeling
2 activiteiten