Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Valencia fietstour

Ontdek de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Valencia met een lokale Nederlandstalige gids. Met deze leuke fietstour maak je op een ontspannen manier kennis met Valencia. Je krijgt een uitstekend beeld van de stad en voelt je meteen een echte Valenciano, helemaal na het proeven van de heerlijke Valenciaanse proefverrassing!

De highlights

  • Een heerlijk ontspannen kennismaking met Valencia
  • Fietstour onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en favoriete lokale plekjes van de locals
  • Maak kennis met de historie, cultuur en sfeer van Valencia
  • Een heerlijke Valenciaanse proefverrassing

Dit ga je beleven

Valencia is een heerlijke stad vol historische, culturele en culinaire hoogtepunten. Ontdek ze met deze leuke fietstour! Onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige gids fiets je ontspannen door Valencia en ontdek je de leukste plekjes van de stad. Deze fietstour wordt extra speciaal met een heerlijke Valenciaanse proefverrassing! Zo leer je Valencia écht kennen.

Je fietst op een echte Hollandse Cortina door het vlakke Valencia en stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia. De Nederlandse gids vertelt je meer over deze bijzondere plekken en laat je kennismaken met de lokale cultuur, tradities en sfeer van de stad. De gids past de route graag aan op de wensen van de groep, zodat iedere fietstour weer een geheel eigen karakter krijgt.

Naast de populaire bezienswaardigheden laat de gids je ook de favoriete lokale plekjes van de locals zien. Zo weet je na deze fietstour precies waar je moet zijn voor een onvergetelijke stedentrip! Geniet van een drankje en een lekkere Valenciaanse proefverrassing tijdens de pauze op een gezellig lokaal terras en proef Valencia zoals het hoort.

Parkeren bij het meeting point
Om de hoek van de shop is de parkeergarage Parking Buenos Aires gelegen. Adres: Calle Buenos Aires 30. Prijs: 24 uur parkeren kost €18,00.

Ontdek Valencia fietstour
Ontdek Valencia fietstour
Ontdek Valencia fietstour
Ontdek Valencia fietstour

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 35 beoordelingen

Ik heb een erg leuke fiets tour gehad! Alle hoogtepunten van Valencia gezien, leuke Nederlandse begeleiding en naast de tour heel veel tips gekregen over lekkere restaurantjes.
9,0
Zeer leuke gids en super route, veel uitleg over Valencia
10,0
We waren zeer enthousiast. Onze gids deed dit op een zeer vlotte manier. Het hapje en drankje onderweg werden zeer gesmaakt.
9,0
Leuke tocht, goede uitleg en informatie en Michelle was een enthousiaste gids, die ons veel kon vertellen over Valencia. De verrassing aan t eind vd tocht vonden we heel erg leuk en lekker.
9,0
Verrassend Valencia

Verrassend Valencia

Voor Bas en Roos was verhuizen naar Spanje al jaren een droom. In 2008 werd dit werkelijkheid, waarna ze na een rondreis in hun oude Volvo eindigden in Valencia. In 2009 besloten ze hun passie voor de stad te gaan delen met anderen, Verrassend Valencia werd opgericht. Inmiddels verzorgen ze met een team van gidsen dagelijks leuke fietstours en rondleidingen..

8,7
35 beoordelingen
1 activiteit

Inclusief

  • Goede Cortina fietsen
  • Een deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Proefverrassing en terrasstop met één drankje
  • Elektrische fietsen zijn beschikbaar (€10,00 p.p. op locatie te betalen)
  • Kinderzitjes en kinderfietsen zijn beschikbaar

Praktische informatie

Ontdek Valencia fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Calle Cuba 34, Valencia