Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Valencia Tapas Tour

Proef de smaken van Valencia in 3 tapas restaurantjes!

Hapjes & drankjes

Valencia Tapas Tour

Door
Tours in Valencia
Tours in Valencia
8,6
Met deze heerlijke Tapas Tour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je te voet authentieke, lokale tapasbars waar je de heerlijke tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een échte Local Foodie als gids maak je kennis met de Spaanse keuken en proef je meer dan 10 verschillende tapas. Deze gezellige tapas barretjes wil je absoluut nog een keer bezoeken tijdens je verblijf in Valencia!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Plaza de la Reina, ingang van de kathedraal
Duur
2 uur, 30 minuten
Taal gids
Engels of Nederlands

De highlights

  • Ontdek het prachtige historische centrum van Valencia
  • Verdiep je in de lokale keuken en eetcultuur
  • Ervaar de échte sfeer van Valencia
  • Je proeft meer dan 10 verschillende tapas
  • De tour wordt gegeven in kleine, persoonlijke groepjes
  • Betaal makkelijk met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Op zoek naar een smakelijke culinaire activiteit in Valencia? Doe een Tapas Tour en proef de heerlijke smaken van Valencia! Met deze culinaire wandeltour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je authentieke, lokale tapasbars waar je samen met de gids (een echte foodie) heerlijke tapas gaat proeven! Tijdens de tour wordt veel gelachen, gegeten, gedronken en leer je over de Spaanse keuken, de stad, de bezienswaardigheden en unieke gebouwen.

Tijdens deze gezellige avond wandel je door de smalle straatjes van de wijk El Carmen en stop je bij 3 verschillende lokale tapas restaurantjes die echt typisch Valenciaans zijn. De gids is een echte 'foodie' en vertelt je graag meer over de Spaanse keuken, de eetcultuur en de verschillende tapas. Uiteraard geeft de gids je ook veel tips voor de rest van je verblijf in Valencia.

De tapastour is een volledige maaltijd, dus zorg ervoor dat je met lekkere trek naar de tour komt! De tour duurt in totaal ongeveer 2,5 uur en de groepjes zijn klein (max. 10 personen).

Inclusief

  • Inclusief 3 drankjes en meer dan 10 verschillende tapas
  • Deskundige lokale Engelstalige gids

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 34 beoordelingen

Zeker doen ! Onze gids Gabriël vertelde met veel flair over de spaanse eetcultuur. Zeer lekker gegeten op de 3 locaties ! Restaurantjes waar je niet zo direct binnenstapt maar waar ze je culinair op en top verwennen !
9,0
Tijdens de Tapastour worden drie restaurants bezocht waar je tapashapjes krijgt met een drankje naar keuze. De gids is erg enthousiast en vertelt veel over het ontstaan van de tapas. Bij het eerste restaurant mag je kiezen, bij de andere twee worden de hapjes op tafel gezet. Het smaakt allemaal prima! De gids vertelt ook nog over Valencia, dit had voor ons meer mogen zijn, maar misschien is dit niet de bedoeling tijdens de tapastour.
8,0
Erg leuke begeleiding door gids. Gezellige groep en goede indruk van Tapas locaties. Van dit laatste hadden we toch iets meer van de authentieke plekken verwacht. Misschien is 19.00 uur starten ook wat te vroeg voor Spaanse begrippen.
8,0
Was lekker. Iets meer verhaal over Valencia verwacht.
7,0
Tours in Valencia

Tours in Valencia

Tijdens één van haar reizen werd Suzie helemaal verliefd op Valencia. Ze besloot in 2009 om definitief in Valencia te wonen en haar passie voor de stad te delen met anderen. Tours in Valencia werd geboren. Als gekwalificeerde gids zorgt Suzie met haar team voor gezellige & kwalitatieve fietstours, rondleidingen en tapas tours. Altijd persoonlijk, relaxt en vol lokale tips.

8,6
66 beoordelingen
3 activiteiten
Aangesloten bij Wereldstadgidsen

Tours in Valencia is aangesloten bij Wereldstadgidsen, een wereldwijd netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen.